Internetistaar Ray William Johnson kommenteeris eestlaste videot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray William Johnson kommenteeris eestlaste videot «Riding a bicycle in an airport»
Ray William Johnson kommenteeris eestlaste videot «Riding a bicycle in an airport» Foto: youtube.com/raywilliamjohnson

Youtube'is on hitiks osutunud eestlaste lõbus jalgrattasõit lennujaamas ning selle korjas üles ka videoportaali populaarsuselt teine tegija Ray William Johnson.

Video «Riding a bicycle in an airport» selgituses kirjutab kasutaja KrisstjanJ, et nad kruiisisid sõpradega jalgrattal Praha lennujaamas, oodates lendu Eestisse.

17 sekundit kestvat videot on veidi rohkem kui nädalaga vaadatud ligi 1,4 miljonit korda ning sellest kirjutasid ka populaarsed Ameerika uudistesaidid CBS News, Huffington Post ja Sports Illustrated.

«Lennujaamas olid ühed kutid ja neil hakkas igav, mistõttu nad... moodustasid inimjalgratta? Inimjalgratta? Rohkem nagu inim-biseksuaalide-ratta...,» seletas Johnson. «Video sai nädalaga miljon vaatamist ja mina ei mõista seda... Mina ei tohi isegi väikest šampoonipudelit lennukisse kaasa võtta, kuid need kutid võivad otse lennujaamas grupiseksi harrastada?»

«Kas lennujaama turvakontrollis ei käperdata piisavalt ja nad pidid veel üksteise kallale asuma? Kui aus olla, siis tegelikult ma kuulsin, et see video on pärit Bin Ladeni pornokollektsioonist.»

«Okei, aitab geinaljadest. Ma saan nendest tüüpidest aru. Lennujaamas igavledes pole peale 25-dollarilise võileiva ostmise midagi muud teha,» lisas ta.

Ray William Johnson on enda sõnul tavaline kutt, kellel on lõbus hobi - ta arvustab kaks korda nädalas, igal esmaspäeval ja neljapäeval, internetis populaarseid videoid.

Alates Youtube'iga liitumisest 2008. aastal on tema videoid vaadatud kokku üle miljardi korra ning ta on Nigahiga järel portaali teine enimjälgitud kasutaja.

Vaata videoid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles