Penelope Cruz: olin rase piraat ja see oli erakordne kogemus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Penelope Cruz filmis «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel»
Johnny Depp ja Penelope Cruz filmis «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» Foto: SCANPIX

Näitlejanna Penelope Cruz paljastas enne uue filmi «Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel» esilinatust, kuidas ta end rasedana selle võtetel tundis.

Näitlejanna kinnitusel näitas ultraheliuuring, et ta ootab poissi ning see andis talle indu oma naispiraadi roll väga hästi teha, kirjutab Daily Mail.

37-aastane Cruz tõi Leo  nimeks saanud poja ilmale selle aasta jaanuaris.

«Kariibi mere piraatide» režissööri Rob Marshalli sõnul oli võtete ajal mõnus mõelda, et nendega on veel üks «tegelane».

«Ma olin rase naispiraat ja see oli erakordne kogemus,» tunnistas näitlejanna.

Cruzi sõnul on poeg ta elu märgatavalt muutnud.

«Loodus on tark, et andis üheksa kuud aega lapsega harjumiseks. Kui mu laps mulle ulatati ja ma ta nägu nägin – seda hetke ei unusta ma iialgi,» lisas staar.

Cruzi sõnul saab ta mõnel ööl vähem magada, teisel rohkem, kuid ta ei lase end sellest häirida.

«Tahan et, mu poeg, võimalik et saan veel lapsi, kasvaks üles normaalses keskkonnas. Kuigi ta isa Javier Bardem ja mina oleme avaliku elu tegelased, on meie perel õigus privaatsusele,» lausus Cruz.

Penelope Cruzi kinnitusel unistas ta juba ammu koostööst Johnny Deppinga ning «Kariibi mere piraadid» neljas film võimaldaski talle seda.

Ta lisas, et niipea teda üheski filmis ei näe, sest ta keskendub poja kasvatamisele.

«Millalgi kindlasti ma hakkan uuesti tööle. Ma tunnen siis vist midagi sarnast nagu Marsi missioonilt Maale tagasi saabunud astronaut. Kõik tundub võõras,» nentis näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles