Evelin Ilves avab rulluisu välihooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves Tartu uisumaratonil
Evelin Ilves Tartu uisumaratonil Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Sel neljapäeval, 19. mail kell 12 avab Evelin Ilves Solaris keskuses Eesti 2011. aasta rulluisutamise välihooaja.
 

«Lisaks hooaja avatuks kuulutamisele tutvustame Eesti rohkem ja vähem tuntud rulluisualasid nii jutu kui pildiga,» selgitas Eesti Rulluisuliidu peasekretär Jaanus Ritson.
 

Solaris keskuse aatriumis algab kell 12 pressikonverents, millel räägivad algavast hooajast ja selle eesmärkidest Eesti Rulluisuliidu president Evelin Ilves, Eesti Rulluisuliidu peasekretär Jaanus Ritson ning erinevate rulluisualade eest vastutavad juhid.

Pressikonverentsile järgneb rulluisualade tutvustus esitlustega – kohal on viie suurema rulluisuala esindajad klubidega, kes teevad ka näidisesinemise ning vastavad huviliste ja ajakirjanike küsimustele.

Tutvustatavad alad on rull-iluuisutamine, kiirrulluisutamine, rullhoki, freeskate-rulluisutamine ja trikirulluisutamine. Näeb ka populaarseid ratastega tenniseid ehk Heelyseid. Tutvustuse püändiks on trikirulluisutajate vinge üllatustrikk Solaris keskuse aatriumis.

«Saab teada, kui kiiresti on rulluiskudega võimalik liikuda, milliste saabastega on parim trikke teha ning mida nõuab ilu-uisutamine,» täiendas Ritson. «Lisaks toimub huvilistele rulluiskude kokkupanemise võistlus aja ja auhindade peale.»

Peale alade showd saab küsida küsimusi rulluisualade juhtidelt ja intervjueerida Evelin Ilvest. Pressikonverentsi lõppedes jätkub sündmus gruppides, kus tutvustatakse lähemalt kõiki rulluisualasid külalistele ning antakse vajalikke näpunäiteid. Päeva juhib Rene Riismaa.
 

Hooaeg aga saab hoo sisse juba samal õhtul Tallinna Lillepi pargis, kui toimub esimene Rulluisuneljapäevak, mis on sel aastal ka Tallinn Liigub programmis.

Päevakutel saab rulluisukoolitust, varustuseabi ning soovi korral võistelda. Neljapäevak algab kell 17.

Sel pühapäeval aga käivitub Eesti suurim rulluisusari EMT Rullituur 2011 Tallinna Rulluisumaratoniga. Toimub samuti Lillepi pargis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles