Austrias toimub lahutusmess

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees ja naine
Mees ja naine Foto: wallpaperbase.com

Austrias toimub 27. -28.oktoobrini maailma esimene lahutusmess.

Messi eesmärk on anda lahutavatele paaridele nõu, kuidas lahkuminek oleks kõige valutum, kirjutab BBC.

Lahutusmessi toimumispaigaks on kolm linna – Viin, Linz ja Graz ja messi motoks on «Uus algus».

Messil osalevad ka lahutusasjadega tegelevad juristid, kes tutvustavad enda teenuseid.

Viini messil on laupäev, 27. oktoober mõeldud meestele ja pühapäev, 28. oktoober naistele. Korraldajate sõnul aitab selline jaotus ära hoida juhtumeid, kus lahutavad paarid võiksid juhuslikult seal kokku saada.

Messi korraldaja Anton Barz ütles, et see on esimene lahutamisteemaline mess ja tulevikus loodetakse seda pidama hakata kaks korda aastas.

«Kui siiani olen organiseerinud pulmamesse, siis pärast juristide ja advokaatidega suhtlemist sain idee teha lahutusmess,» lisas Barz.

Lisaks juristidele ja advokaatidele, osalevad sellel messil näiteks ka kinnisvaraeksperdid, psühholoogid, psühhiaatrid, eradetektiivibürood ja DNA-teste tegevad laboratooriumid, pakkudes võimalust teha DNA-test isaduse tõestamiseks.

Üks reisifirma pakub värskelt lahutanutele terapeutilisi puhkusepakette, mehele ja naisele loomulikult eraldi.

Messikülastajad saavad kuulata ka suheteteemalisi loenguid, milles räägitakse näiteks kuidas lahutus lapsi mõjutab ning kuidas üksikvanemana hakkama saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles