Anna-Maria Galojan ennustab Tallinn Dollsile hiilgavat edu Londonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls sünnipäeva show KUMUs 14.05.11 - Anna Maria Galojan oli riietunud pealaest jalatallani Tallinn Dollsi
Tallinn Dolls sünnipäeva show KUMUs 14.05.11 - Anna Maria Galojan oli riietunud pealaest jalatallani Tallinn Dollsi Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel toimunud muuseumiööl võis ringi liikumas näha põnevaid inimesi. Kumut külastas näiteks, hiljuti viieks kuuks vangi mõistetud staarpoliitik Anna-Maria Galojan, kes oli riietunud trendikasse kapuutsiga Tallinn Doll´si kleiti.

Kuigi laupäeva öösel tibutas vihma ning väljas oli suhteliselt külm ning paljud olid teleka ette naelutatud, et kaasa elada Getter Jaanile, jagus rahvast siiski ka muuseumitesse.

Nendest valdav enamik olid siiski välismaalased. Erakordselt palju oli muuseumikülastajate seas ka vene rahvusest kodanikke. Nii kohalikke kui turiste.

Ja tõestuseks, et öös on asju ja inimesi, kes päevavalgust võib-olla pelgavad, märkasime Kumus kunsti nautlemas ka hiljuti vangi mõistetud staarpoliitikust moegurmaani Anna-Maria Galojani.

Anna-Maria kandis seljas Liisi Eesmaa moebrändile Tallinn Dolls disainitud hõbehalli kleiti.

Anna-Maria, miks just meie kohaliku moekunstniku Liisi Eesmaa kleit seekord?

Ma ei saa ennast nimetada ühegi kaubamärgi fänniks, eelistan asju kombineerida ja jääda kindlaks omanäolisele stiilile.

Samas meeldib mulle väga Tallinn Dollsi kontseptsioon: mõõdukalt klassikalised, mõõdukalt trendikad ja väga naiselikud kvaliteetsed ja hästi istuvad riided. Meeldib ka nende lai ja mitmekülgne looming.

Olen saanud väga kiitvaid komplimente Tallinn Dollsi riietele ka mujal Euroopas, eriti Londonis. Usun, et neil on ees suur tulevik ja just nimelt väljastpool Eestit. Hoian Tallinn Dollsile pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles