Jeremy Clarkson kolis naisest lahku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Menuka autosaate «Top Gear» üks juhte Jeremy Clarkson kolis välja villast, kus ta siiani elas koos oma naise Francesiga.

Varem kahtlustati, et Clarksonil on suhe seltskonnadaami Jemima Khaniga, kirjutab Daily Mail.

Clarkson naeris Twitteris kahtlustusi kirjutanud välja. Samas teatas nüüd ise Twitteris, et ta elab mõnda aega oma perest lahus.

Clarksoni lähikonda kuuluva isiku sõnul langetas paar sellise otsuse pärast seda, kui saatejuhi truudusemurdmise kohta sõnumid levima hakkasid.

50-aastase kolme lapse isa Clarksoni sõnul kolis ta möbleerimata üürikorterisse.

«Kolisin hiljuti üürikorterisse, kus puudub mööbel. Esimesel õhtul istusin põrandal ja mõtlesin, et kuidas ma ilma asjadeta hakkama saan. Ma ei suutnud vahet teha, mis on reaalne, mis mitte,» kirjutas saatejuht.

Clarkson jätkas et tal on vaja nii külmkappi kui pliiti.

«Kuidas oleks nõudepesumasinaga? Või peaksin ma nõusid ise pesema? Pean otsustama, mida vajan. Kuid ma vist ikka ei vaja nõudepesumasinat, sest ma ei ole kunagi sellist masinat kasutanud. Ma ei oskakski kasutada,» kirjutas kuulus inglane.

Pesu aga loodab ta pesumajja viia.

Samuti vajavat ta televiisorit, kohvimasinat ja PlayStationit.

«Ma ei suuda elada, kui ma ei saa päevas vähemalt tunni tulistada natsi-zombie`sid näkku,» teatas mees.

Samuti olid ta nimekirjas iga poissmehe «varustusse» kuuluvad pornofilmid.

Clarkson ei paljastanud oma Twitteri sõnumis, miks ta kolis Londoni kesklinnas asuvasse üürikorterisse ega ela enam koos naisega Oxfordshire`is Chipping Nortonis asuvas kolme miljoni naelases villas.

Clarksoni sõnum lõppeb üsna süngetes toonides.

«Kui keegi kaotab kõik ja satub elama näiteks küüni, kus tal on vaid lõke ja ei ole midagi süüa, siis on ta õnnelik, kui leiab sealt näiteks loomadele mõeldud toidu jäänused. Mina olen enda arvates hullemas olukorras,» jätkas saatejuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles