Kevin Rannapist: kuidas saab vinguda iga asja kallal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Johannson
Kevin Johannson Foto: Jelena Rudi

Eile lahkus saatest «Eesti otsib superstaari» Kevin Johannson. Rein Rannap ütles Kevini esituse kohta, et laulja jäi kohtlaseks ja kohmetuks nagu varem.

«Palun andeks, et oled nii raskesse olukorda sattunud. See on meie süü, et me sind valisime. Kahju oli vaadata, kuidas sa kannatasid. Ka selles voorus jäid kohtlaseks ja kohmetuks nagu varem,» kommenteeris Rein Rannap eile saates «Eesti otsib superstaari» Kevin Johannsoni esinemist.

«Kuidas saab vinguda iga asja kallal, mida ma teen?» küsib Kevin Johanson kohtunik Rannapi kohta, vahendab Õhtuleht.

«Muidu elasin üle need kommentaarid, aga tänane läks väga südamesse ja tuju oli väga si**,» räägib Kevin.

Ülejäänud osa saatest keskendus noormees juba enda vaimsele ettevalmistusele, et tema võib olla see, kes välja kukub. Ometi tuli väljalangemine talle siiski šokina ning ta pidi emotsioone tagasi hoidma.

Kohtunike kommentaarid

Kevin Johannson - «It’s Been A Hard Day's Night»

Mihkel Raud: Ma saan aru, et see mikrofon meenutab habemeajamismasinat ja selle vidina suhtes võib tekkida aukartus. Praegu see aukartus varjutas sinu esitust. Tunnustan sinu loovalikut, et sa ei hakanud Frank Sinatra või Tony Bennettiga maadlema. Võtsid loo, mis oli orgaaniline.

Maarja-Liis Ilus: Orkestril oli nii palju energiat ja sina oleks pidanud sellega kaasa minema. Muusikaliselt olid täitsa tubli.

Rein Rannap: Palun andeks, et oled nii raskesse olukorda sattunud. See on meie süü, et me sind valisime. Kahju oli vaadata, kuidas sa kannatasid. Ka selles voorus jäid kohtlaseks ja kohmetuks nagu varem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles