Kaur Kender läks abikaasa juurde tagasi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Peeter Langovits

Nii nagu Anastasia Kender (31) ütles, nii väidetavalt ka läks! Ärimees ja kirjanik Kaur Kender (39), kes kolis vahepeal oma venelannast abikaasa Anastasia juurest välja oma viimase raamatu «Comeback» muusa Rita Maastiku (35, väiksemal pildil) juurde, olevat tagasi kodus.

Kaurile olnud see Tallinnas oma kompsudega lühike maa astuda – Rita juurest Tatari tänava kandist vanasse kodusse Roosikrantsi tänavale ongi vaid mõni samm, kirjutab Kroonika.

Kaur Kender, kelle romanss Ritaga lõi heleda leegiga põlema mullu suvel, jõudnud vahepeal isegi lahutusprotsessiga algust teha. Kuid nüüd olevat kõik jälle nii nagu enne – Kaur läinud oma abikaasa juurde tagasi väidetavalt nimelt nende ühiste laste pärast, kelle Anastasia toonud üksvahe suure žestiga Ritale ja Kaurile kasvatada!

Samas pole lähikondsete sõnul armukolmnurga elus muutunud suurt midagi peale keskse kuju kolimise – härra veedab endiselt oma kvaliteetaega nimelt Ritaga. Hiljuti olid Tallinna kesklinna Madissoni Pubi külalised tunnistajaks väikesele naiste kätšile, kuna juba Anastasia juurde naasnud Kaur veetis seal mõnusasti aega Ritaga! Anastasia aga sattus paarile lihtsalt peale ja pisut tuuseldas ka Ritat…

«Kaur elab seal, kus on tema müts,» sõnab Rita, kes on Kroonikale vastates parasjagu just Kauriga koos, kahepidiselt mõistetavalt. Mida ütleks selle peale Anastasia? Paraku jääb ta tabamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles