Johnny Depp on Briti kuninganna sugulane?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Briti ja USA genealoogide sõnul on Hollywoodi staar Johnny Depp ja Briti kuninganna Elizabeth II suguluses.

Genealoog Nick Barrati ja ta meeskonna kinnitusel näitas uuring, et Depp ja Elizabeth II on 20. astme nõbud, kirjutab Sunday Mirror.

Genealoogide tõendid pärinevad 17. sajandi dokumentidest. Yorkshire´is elanud Richard Denton, kes on Deppi kauge esivanem, abiellus Helen Windebankiga, kes on praeguse kuninganna kauge sugulane.

Johnny Depp sündis 1963. aastal USAs Kentucky osariigis Owensoboros. Ta Briti saartelt pärit esivanemate seas on nii aadlikke kui lihtkodanikke.

«Üks Deppi esivanemate haru on pärit ka Sir William Cascoigne`ist ja tema naisest Margaret Percyst, kes oli Briti kuninga Edward III otsene järglane,» selgitas Barrat.

Ta lisas, et nii Deppi kui Elizabeth II sugupuid uurides leiti veel mitmeid ühendavad lülisid.

«Maalima menukas staar Johnny Depp ja praegu Briti troonil olev kuninglik suguvõsa on suguluses. Esialgne uurimine on tehtud, kuid me jätkame täpsustamist,» lausus genealoog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles