Video: koomikut rünnati laval esinemise ajal

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Brown.
Steve Brown. Foto: Instagram

USA koomik Steve Brown sattus ööl vastu tänast esinemise ajal jõhkra rünnaku ohvriks, kui purjus pealtvaataja lavale tormas, ning koomikule kallale läks.

Politsei ütles, et kahtlusaluse nimi on Marvin, ja ta oli rünnaku ajal joobes. Peale koomiku said veel neli inimest vigastada ning tegid politseisse ka vastava avalduse. Marvin tekitas ka 400 dollari eest kahju, kui lõhkus ära mikrofoni, nõud ja klaasid.

Üks ohvritest oli turvamees, keda Marvin näkku lõi, enne kui ta autoga sündmuskohalt põgenes.

Brownil esines parasjagu Lõuna-Carolinas asuvas Comedy House'is, kui pealtvaatajate hulgas olnud mees lavale hüppas ja koomikut ründas. Marvin proovis alguses Browni kätega rünnata, siis juba mikrofonihoidja ja hiljem tooliga.

Brown ise mehele vastu ei hakanud, vaid püüdis tema löökidest kõrvale põigelda. Umbes 30 sekundit pärast rünnaku algust tuli pealtvaatajatele mõttesse kaklusele vahele minna. 

Kuigi mees suudeti esimese hooga klubist välja lüüa, siis tuli ründaja veel vihasemana klubisse tagasi.

Richlandi maakonna šeriffiosakond hakkas juhtunut uurima, aga kedagi siiamaani arreteeritud pole.

Brown lahkus klubist vigastusteta, aga sellele vaatamata kritiseeris klubi, kuna ei suudetud tagada ei tema ega pealtvaatajate turvalisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles