Eesti juutuuberi sünnapäeva rikkusid purjus alaealised

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlos Kolk - Vaata Ette
Karlos Kolk - Vaata Ette Foto: youtube.com

Eile õhtul enda sünnipäeva pidanud Eesti juutuuberi Karlos Kolk pidi enda peo varem lõpetama, kuna kohale ilmus politsei, kes vahistas sündmuskohal mitmed purjus alaealised.

«Tegu oli privaatse sünnipäevaga, kuhu oli oodatud ainult kutsutud inimesed,» sõnas Kolk Publikule ja täpsustas, et märkis juba peo kutsele, et alkoholiga ta oma sünnipäeva ei pea.

Poiss pidi aga kahjuks tõdema, et külalised sellest palvest aru ei saanud, ning tema ei osanud nende inimestega midagi peale hakata, kes alkoholiga kohale tulid.

Politsei viis koha pealt ära mitu joobes alaealist.

 

KiiZu

A post shared by �Karlos Kolk� (@karlos.kolk) on

Karlos Kolk on sotsiaalmeedias küllaltki aktiivne. Tal on YouTube'is 20 412 jälgijat, Instagramis 31 000 jälgijat ja Twitteris 7795 jälgijat.

Tema jälgijad on enamasti temaealise noored, kellega ta üritab sotsiaalmeedia vahendusel aktiivselt suhelda.

Tema vanem vend on Kaspar Kolk, kes ka YouTube'is agaralt tegutseb. 19-aastane juutuuber Kaspar Kolk ehk KKPalmy ja modellisaatest tuntud Antonio Sebastian Kass ehk Mick Moon moodustavad ambitsioonika räpiduo, mis ei sea endale mingeid piire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles