Miljonärihärrast lahku läinud Silvia Ilves naudib pereõnne uue kallima seltsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Tšellist Silvia Ilves, kellel seljataga armukolmnurka sattumine ja räpane lahkuminek soomlasest miljonäri Jukka Rautioga, on leidnud end taas ja naudib juba mõnda aega õnnehetki uue kaaslase Jaak Vilonoviga. 

Muusik Silvia Ilvese ja tema miljonärist kaaslase Jukka Rautio suhe sai valusa lõpu möödunud aasta jaanuaris. Mehel, kes kohtudes oli end vallaliseks nimetanud, oli tegelikult abielus ja teine pere Soomes. 
Tänaseks päevaks on suhe läbi ja ainuke suhtlusniit on Silvia ja Jukka ühised lapsed. Kolme lapse ema Silvia räägib uuest kaaslasest Jaagust vaid ülivõrdes: «Ta on kuldse südamega ja tõeline taevakingitus mulle. Mu lastega on Jaak kui kokku loodud,» lausub Silvia. 
Kuigi 25-aastase muusiku pere ei olnud alguses naise otsustega rahul, on Jaak vaikselt Ilveste perekonda sisse sulandunud: 
«Mu perekond on praeguseks uue kaaslasega leppinud, kuid tunnen siiski, et neile ei meeldi mu otsus lõigata läbi head suhted miljonäriga,» on Silvia öelnud. 

Südamekutset ei saa aga keelata - uuest kallimast jagab õnnelik ja armunud naine kirglikke pilte sotsiaalmeedia vahendusel. 

 Pärnus sündinud Silvia Ilves sai laiemalt tuntuks aastal 2016, kui osales talendisaates «Klassikatähed», kus saavutas teise koha. Silvia on mänginud muusikakollektiivis Urban Symphony ning on eestvedajaks oma neljast õest koosnevas ansamblis The Ilves Sisters.

Silvia kasvatab kolme poega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles