Järjekordne kaotus: ERRi ridadest lahkus pikaaegne teletöötaja Ulvi Pihel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi Pihel.
Ulvi Pihel. Foto: Nädal

Esmaspäeval ilmnes, et ETV pikaaegne elusaadete vanemtoimetaja Ulvi Pihel ei tööta enam Eesti Rahvusringhäälingus, vahendab Õhtuleht. 

Pikaaegne teletöötaja ja ETV elusaadete vanemtoimetaja Ulvi Pihel on lõpetanud Tallinna 7. Keskkooli ja 1985. Tartu Ülikooli ajakirjandusosakonna. Tema kursusekaaslasteks on olnud Vahur Kersna ja Ivar Vigla.  Juba 15-aastasena alustas Ulvi teletööd, oli saate «Kodulinn» saatejuht ja läbis Eesti Televisioonis kõik ametid administraatorist toimetajani.

Pihel on toimetanud aastatel 1985 kuni 1997  ETVs menukaid saatesarju «Noortestuudio pärastlõuna», «Teateid tegelikkusest», «2 takti ette», «Hommikutelevisioon» ja Eurovisiooni lauluvõistluse eelvoore.
Elamussaadete vanemtoimetajana on ta vaatajate ette toonud mitmed armastatud saated, sealhulgas heategevussaate «Jõulutunnel.»
 

Monika Tamla
Monika Tamla Foto: PEETER LANGOVITS/PM/PEETER LANGOVITS

Enda kogemusest ERRi töötajana on hiljuti rääkinud 20 aastat «Aktuaalse Kaamera» uudistetoimetuses töötanud Monika Tamla, kes tunnistas et tema jaoks on Eesti Rahvusringhäälingu seinte vahel toimuv paras müsteerium. Kuigi inimestest piltlikult öeldes ülesõitmine ei ole Monika jaoks üllatus, on telemajas toimuv olnud naise jaoks suur šokk. 

Kadri Hinrikus
Kadri Hinrikus Foto: facebook

ERR-i personaliteema küsimus vallandus möödunud sügisel, kui selgus pikaaegse teletöötaja ja «Aktuaalse Kaamera» toimetaja Kadri Hinrikuse lahkumine, mida ERRi uudiste- ja sporditoimetuse peatoimetaja Anvar Samost püüdis maha vaikida.

Rahvusringhäälingu siseelust ja oma töötamiskogemusest kirjutas ka fotograaf Martin Dremljuga, kes kirjeldas aastaid tagasi kogetut alandavat suhtumist sotsiaalmeedia vahendusel.

Telesarja «Suvesangarid» esitlus, Martin Dremljuga
Telesarja «Suvesangarid» esitlus, Martin Dremljuga Foto: Tiit Mõtus

Mees pidi kirjutama osapoolte kokkuleppelisele lahkumisavaldusele. Põhjuseks oli olnud väidetav erimeelsus fototoimetuse ja fotograafi vahel. «Sisepinged seal organisatsioonis on väga suured,» valgustas fotograaf ERR-is toimuvat


ERR jäi Elu24 toimetusele lisakommentaaride osas kättesaamatuks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles