Kõik Rabarocki esinejad selgunud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2008 melu
Rabarock 2008 melu Foto: Liisa Ambur

17.-18. juunil Järvakandis toimuv Rabarock on sel suvel suurem kui kunagi varem, lisandunud on terve lavajagu programmi. Täna kuulutab festival välja oma lõpliku kava.

Electric Wizard (UK)

Kultuslik doom metali bänd Inglismaalt. Nende musta riffide altarit kummardav heli on vägivaldne, kõle ja rituaalne.

IAMX (UK)

Elektroonilise indie-rocki sõbrad ei pea ka tänavu pettuma, sest Järvakanti saabub palavalt oodatud Chris Corner koos bändiga.

Sunrise Avenue (FIN)

Tähelepanu, tüdrukud ja julgemad poisid! Eile Rock Cafes väljamüüdud kontserdi andnud Soome südametemurdjad annavad Rabarockil oma Eesti esimese festari-keikka.

DND (UK)

Mis on vaja selleks, et Kino sulanduks The Cure‘iga? Eesti kutid paigutada elama Londonisse ja veenduda, et nende naaber oleks surnud.

Ultima Thule

Nad ei ole Rootsi skinnid, vaid kohalik rockilegend. Sellise seletuse oleme pidanud saatma mõnele kaasesinejatega tutvust teinud välisartistile. Saurused tõestasid just oma elujõudu ja vallutasid tabeleid uue ülipoplaarse albumiga.

Kurjam

Neil oli raske lapsepõlv, nad on pohmakaga tööl ja ükski mees ei tea, kui kiiresti nad löövad.

Def Räädu

Et Abrahamist ei kujuneks Rabarockil totaalne minoriteet, tulevad appi raskekaallased Def Räädust, kes annavad ahvidele ja klahvidele valu ning teavad, et ilusate tüdrukte elu pole kerge ja kuningas ei eksi mitte kunagi.

Orelipoiss

Hijuti tunnustatud kui parim meesartist.

Aides

Aides avab tänavuse Rabarocki ja astub sellega Psyhhoterrori, Shelton Sani ja Pedigree väärikasse seltskonda.

Ewert & The Two Dragons

Ewert ja draakonid võitsid välismaameeste poolt hääletatud Tallinn Music Weeki peaauhinna. Ei saa seda toredust ainult krahlitäie publiku ja lätlaste nautida jätta.

Rock Reality band

Vaata rock.ee/reality ja saad teada, mis värk on.

Singer Vinger, Apelsin + Raadio 2 DJ‘d

Ööklubi ei pea enam alevi vahelt otsima minema, sest klubi jääb platsile. Peale päeva peaesinejat läheb elu edasi uuel telgilaval varaste hommikutundideni, püünele astuvad klassikud Apelsin ja Singer Vinger ning kütet lisavad DJ MOP (R2) ja DJ Erik Morna (R2). Ja see lust ja lillepidu sisaldub festivali piletihinnas.

Rabarock 2011 esinejad:

Pendulum (AU), Filter (USA), Public Image Ltd (UK), Mustasch (SWE), Electric Wizard (UK), IAMX (UK), Sunrise Avenue (FIN), Rock-Hotel plays Rock-Hotel 1983, Winny Puhh, Metsatöll, NoMeansNo (CAN), Ultima Thule, J.M.K.E., Circle (FIN), Orelipoiss Teräsbetoni (FIN), Nevesis, Def Räädu, Aides, Ewert & The Two Dragons, Anal Thunder (FIN), Kurjam, DND (UK), Goresoerd, Abraham, The Bad Ass Brass Band (FIN), Rock Reality band, Singer Vinger, Apelsin, DJ MOP, DJ Erik Morna.

Rabarocki passid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti soodushinnaga 45 eurot mai lõpuni. Päevapiletid tulevad müüki järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles