Galerii: täna esilinastub «Stardust» («Tähetolm»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Stardust»
Kaader filmist «Stardust» Foto: Lilo / Sipa / Scanpix

Täna esilinastub Eestis humoorikas romantiline seiklusfilm «Stardust» («Tähetolm»), mis räägib noormehest nimega Tristan (Charlie Cox), kes unistab sellest, et võita ilusa, ent külma Victoria (Sienna Miller) süda.

Selleks asub ta ohtlikule teekonnale, et tuua oma unistuste tüdrukule langenud täht. Charliel pole aga aimugi, et täht on muutunud kauniks tüdrukuks nimega Yvaine (Claire Danes).

Tristan pole aga sugugi ainus, kes tähte otsib. Vana õela kuninga (Peter O’Toole) neli poega (ja nende kolme surnud venna vaimud) vajavad tähte, et saada troonile. Lisaks neile ihkab tähte nõid Lamia (Michelle Pfeiffer), et end jälle nooreks muuta.

Kõigi nendega võideldes kohtuvad Tristan ja Yvaine lendaval laeval tegutseva piraadikapten Shakespeare’i (Robert De Niro), varastatud asjade kaupmehe Ferdy (Ricky Gervais) ning paljude teiste värvikate kujudega.

«Stardusti» lavastas Matthew Vaughn ning see on mõeldud vaatamiseks igas vanuses huvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles