Trummi ja bassi sõber laupäeval Von Krahli!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Manos
Robert Manos Foto: Atmos

Laupäeval, 25. oktoobril, astub atmosfäärilise drum’n’bass ürituse Atmos raames Von Krahli lavalaudadele New Yorgi laulja Robert Manos, kes annab esmakordselt Eestis

live

kontserdi.



«Olen Eesti klubidest ja siinsest drum’n’bass skene’st väga palju head kuulnud ning see oli üks peamistest põhjustest, miks otsustasin live esinemise pakkumise vastu võtta,» ütles Manos.

Uue ürituse Atmos peakorraldaja Enar Essensoni sõnul laulis Manos oma lauljakarjääri algusaegadel enamasti souli, RnB ja reggae muusika peale, kuid hakkas 90ndatel huvituma elektroonilisest muusikast ning õppis selgeks trummimasinad, helijuppide kasutamise ja vokaalidega eksperimenteerimise.

«Usun, et tema esmakordne live esinemine jätab siinsetele drum’n ‘bassi austajatele kustumatu mulje. Kes on vähegi tema loomingut kuulnud, teab, mida oodata,» lisas Essenson.

Lisaks Robert Manosele asuvad plaadimängijate taha ka Nemos, kes tutvustab uuemat omaloomingut ning Mark Slavin ja Primefunka. Von Krahli uksed avatakse kell 23.00 ning pilet maksab flaieriga 50 krooni ning ilma 100 krooni.

Flyerit saab vaadata ja printida siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles