Pärnus esinema pidanud bänd Cats Park varastati paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cats Park
Cats Park Foto: Facebook

17. detsembril peaks Pärnus kultuuriklubis Tempel üles astuma ansambel Cats Park Venemaalt, ent kontserdi toimumine on nüüd kahtluse all, kuna bänd varastati Riias paljaks.

Bänd andis Riias 14. detsembri õhtul kontserdi ning avastas järgmisel hommikul, et nende tuuribuss koos kogu tehnikaga on varastatud, vahendab Menu. Muusikud on juhtunust väga löödud ning paluvad Baltimaade ja Venemaa muusikutel, promootoritel ja klubiomanikel hoida silm peal, kui midagi kahtlast kusagil toimub, või kui neile püütakse müüa varastatud tehnikat.

Kultuuriklubi Tempel programmijuhi Andres Tölpi sõnul jääb Pärnu kontsert hetkeseisuga ära, kuid politsei tegeleb praegu aktiivselt varastatud auto otsingutega ning kui tehnika leitakse üles, siis kontsert toimub.

Cats Park on trip-hop kooslus Peterburist, kelle muusika rändab psühhedeelia ja klassikalise rocki radadel. Nende helikeelt rikastavad ka indie ja elektroonilise muusika elemendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles