Metsatöll tahab muuta inimesed paremaks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Metsatöll üritab nakatada publiku oma energiaga.
Ansambel Metsatöll üritab nakatada publiku oma energiaga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel reedel Pärnu kuursaalis möurava Eesti folk-metal-bändi Metsatöll pealtnäha karmid liikmed on tegelikult toredad mehed, kes tahavad inimesi paremaks muuta.

“Üldiselt oleme kõik üsna tavalised inimesed,” iseloomustas Metsatölli bassimees Raivo Piirsalu ehk Kuriraivo bändi liikmeid. “Kes käib tööl, kes ajab väikestviisi äri. Verd väga ei joo keegi, täiskuuöödel karvakasv oluliselt ei tihene ja kihvad ei sügele. Meil on käsil loometegevuseks häälestumine ja ideede kogumine uue materjali tarbeks. Ehk siis selline rahulikum aeg. Laeme patareisid ja teeme tasapisi proove.”

Kuriraivo lisas, et Metsatölli eesmärk on kontsertidel oma emotsiooniga nakatada publikut. “Elad ennast kontserdil välja ja oledki juba parem inimene, ei karju see õhtu kodus naise peale ega löö jalaga koera,” märkis Kuriraivo.

Reedesel Pärnu kuursaali kontserdil esitab Metsatöll igasuguseid lugusid oma loomingust. Mida täpselt, saavad pärnakad teada kontserdil.

Metsatölli soojendab ja jahutab reedel Pärnu kuursaalis Belka & Team projektiga “Rock is a DJ/VJ”.

Pikemalt saab Metsatölli tegemistest lugeda reedesest Pärnu Postimehest!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles