Räpppar 50 Cent keeldub sõprusest Jay-Z’ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curtis "50 Cent" Jackson
Curtis "50 Cent" Jackson Foto: SCANPIX


Räpppar 50 Cent kinnitas, et ei soovi mitte kunagi Jay-Z’d oma sõbraks, kuigi tal on hea meel temaga koos äri ajada.

Olgugi, et mehed on üksteist juba aastaid tundnud, on mõlema jaoks isikliku ja tööalase suhte vahel kindel piir, vahendas Metro Lyrics.

50 Cent rääkis MTV uudistele, et nad on omavahel kolleegid ja partnerid, sest tegutsevad samas äris. «Me pole just ilmtingimata sõbrad. Me ei helista üksteisele ilma põhjuseta. Asi pole sellest, et meil üksteise vastu midagi oleks või meist vaenlased saaksid. Mina ja Jay-Z, me lihtsalt kasutame üksteist ära. Korduvalt. Energia saamise nimel,» selgitas räppar.

Meeste vahel läks ühel mõned aastad tagasi antud kontserdil avalikuks vaidluseks, kui Jay-Z oma lavapartneriks Eminemi valis.

Nende omavahelise suhtlemise võimalikkusele andis uue vaatenurga P. Diddy, kelle poole 50 Cent suhete selgitamiseks vajaliku nõuande saamiseks pöördus. «Rääkisin P. Diddyga öö enne seda kui Jay-Z’ga. Tema andis mulle nii uue fookuse kui aitas asjades selgust saada,» ütles 50 Cent.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles