Beatrice ja Priit leidsid uue kodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Belokrõlov (Beatrice`i eksmees)koos uue elukaaslase Julia Kovaljovaga (esindab Eestit «Miss Universumil» - Restoran-lounge "MUSEUM" avamispidu, 01.08.08
Oleg Belokrõlov (Beatrice`i eksmees)koos uue elukaaslase Julia Kovaljovaga (esindab Eestit «Miss Universumil» - Restoran-lounge "MUSEUM" avamispidu, 01.08.08 Foto: Katre Kivi / Photo Factory
Modelliagentuuri Beatrice MASS Modelnet OÜ omanik
Beatrice peab oma senisest 150 ruutmeetri suurusest Roosikrantsi residentsist välja kolima 10. novembriks. Beatrice ja tema kaasa Priit on aga leidnud endale juba uue ja uhkema elamise Tallinna kesklinnast.

Mõni kuu tagasi kirjutas Kroonika Beatrice`i ja tema eksmehe Oleg Belokrõlovi vahelisest ägedast tülist kesklinna Roosikrantsi tänava korteri pärast.

Nimelt oli modelliemandal ja vene ärimehel jäänud pärast abielulahutust vara korralikult jagamata.

Paberite järgi kuulus Roosikrantsi korter, kus Beatrice koos kaasa Priit Kuusiku ja oma lastega siiani resideerus, hoopis Belokrõlovile.

Mõni aeg tagasi müüski eksmees korteri viie miljoni krooni eest oma tuttavale maha ning Beatrice`il tuleb sealt novembri alguseks välja kolida.

Tänaseks on Beatrice ja Priit leidnud endale juba uue korteri. See asub samuti kesklinnas ning on Beatrice`i sõnul tunduvalt suurem kui eelmine. Nimelt hakkab ärinaine samades ruumides pidama ka oma modelliagentuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles