Evelyn Sepal varuplaani pole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan Foto: Jelena Rudi
Tuhanded eestlased ei pea enam võib-olla varsti tööle minema. Põhjus on väga lihtne, suvel alguse saanud koondamis- ja pankrotilaine on maha niitmas paljusid ettevõtteid. Kinnisvaramaaklerid, reklaamiagentuuride projektijuhid ja kõik teised spetsialistid, kes on oma tööd hästi teinud, peavad nüüd eriala vahetama. Aga mis võiks see uus töö olla?

Buduaar uurib tuntud eestlastelt, kas nad on mõelnud, mis tööd nad teha oskaksid ja tahaksid, kui elu sunniks ametit vahetama.

Riigikogu liige ja tantsutäht Evelyn Sepp tunnistab, et tema pole sellele mõelnud. Evelyn ütleb, et töö riigikogus pakub sedavõrd palju väljakutseid, et tal pole varuplaane.

Lisaks riigikogu tööle juhib Evelyn ka kahte spordialaliitu ning tänu heale suhtlemisoskusele ja kogemustele on saanud pakkumisi suhtekorraldusega tegelemiseks.

«Mulle tehti enne valimisi raskesti äraöeldavaid pakkumisi suunduda tööle erasektorisse suhtekorralduse sfääri,» räägib Evelyn, kes pole siiski oma poliitikukarjääri jooksul ametivahetust tõsiselt kaalunud.

«Öeldakse küll, et rege rauta suvel ja vankrit talvel ja et elus peaks igaks asjaks valmis olema, aga ma tõesti ei ole pead eriti murdnud selle üle, et mis siis oleks, kui oleks vaja midagi muud teha,» tunnistab ta.

«Kogemused, kontaktid ja võime end raskes olukorras ikka ja jälle üles töötada on küllap väärt omadus, mis elus alati kasuks tuleb. Eks näis, millal seda järgmisel korral vaja võiks olla,» ütleb Evelyn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles