Kati Saara Vatmanni ründas naabri koer

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar Marco ja Kati Murutar
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar Marco ja Kati Murutar Foto: Jelena Rudi

«Õnneks sain kiiresti jalgratta pealt maha, talle põlvega kaela peale ja rusikaga näkku! Ma ei ole oma elu sees selliseid kihvu näinud!» kirjeldab kirjanik Kati Saara Vatmann.

«Käisime lastega jalgratastega sõitmas, et Uuljüri talu perepoega lõunale kutsuda,» meenutab Kati Saara Vatmann pühapäevast situatsiooni Raplamaal Kehtna vallas, kirjutab Õhtuleht.

Kui Kati jõudis kahe lapsega talu õuele ja avas värava, lendas põõsas varitsenud tige loom talle kallale. Kati sõnul pole ta veel elu sees sellist võitlust, kihvad näo ees, pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles