Top 3: Eesti kuulsuste mehed ja naised, kes enne kooselu nende fännid olid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Koit Toome ja Kaia Triisa
Su nägu kõlab tuttavalt finaal, Koit Toome ja Kaia Triisa Foto: Erlend Štaub

Terve ajalugu on täis näiteid meestest ja naistest, kellel on oma fännida armusuhe tekkinud. Selliseid näiteid on ka Eestis:

1. Liina Aradne Pedanik ja Martti Hallik

Martti Hallik, Liina-Ariadne Pedanik
Martti Hallik, Liina-Ariadne Pedanik Foto: AFP / Scanpix

Eesti Laulu konkursilt osa võtnud Liina Ariadne on vloggeri Martti Hallikuga aasta aega koos olnud. Liina sõnul pani ta endast mõned aastad vanemat Marttit juba teismelisena tähele. Nüüd on Liina ja Martti ühendanud kõik oma hobid nagu vloggimise ja muusika tegemise ning seda oma kirgliku armastuse taustal. 

Paari vloggist tuleb välja, et nad ei ole aasta jooksul peaaegu kordagi isegi paari ööd teineteisest lahus olnud. 

2. Koit Toome ja Kaia Triisa

On teada, et Koit Toome laste ema Kaia Triisa fännas muusikut samuti enne, kui nad päriselt tuttavaks said ja nende eluteed ristusid. Kaia ja Koidu romaan sai alguse 2000ndatel. Kuigi nad on vahepeal kokku-lahku käinud, püsib paari armastus siiani ja neil on kaks imeilusat last. 

3. Tanel Padar ja Lauren Villmann

Matš pääses ka seltskonnaveergudele: Tanel Padar ja tema uus kallim Lauren Villmann.
Matš pääses ka seltskonnaveergudele: Tanel Padar ja tema uus kallim Lauren Villmann. Foto: Madis Sinivee

Publikule laekunud foto põhjal on näha, et Lauren poseeris koos sõbrannadega Tanel Padariga ühel pildil. Foto on tehtud aastal 2014. Sel nädalal, jäi Padae Eesti Meedia Tennis Cupil pildile uue kallimaga, kelleks on modelli ametit pidav Lauren. Igatahes on Laurenile jackpot olla suhtes oma vana iidoliga. Suhet kinnitab Facebooki kaudu ka Padar, kes sotsiaalmeedias ennast suhtesse määras. 

Tanel Padar ja Lauren Villmann
Tanel Padar ja Lauren Villmann Foto: facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles