Peeter Võsa näeb esimesena, kui Toompead rünnatakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa Toompeal
Peeter Võsa Toompeal Foto: Kanal 2

Seekordses saates «Võsareporter» kutsus Peeter Võsa vaatajad eksklusiivsele ringkäigule oma uude töökohta riigikokku.

Nagu usin mesilane viib auto Võsa nüüd igal hommikul Kalevite kantsi ehk Toompeale.

«See on see hoone, kus ma olen «Võsareporteriga» päris palju käinud, aga majja sisse meid minu teada polegi lastud. Oleme saanud ainult siin ees platsi peal teha tegusid, mis me teeme,» rääkis Võsa.

Jumala ja televaatajate abiga on Võsa nüüd sinna ametisse saanud.

«Tavaliselt algab tööpäev siin majas kell üheksa. Parkimisplatsil on minu arvates kohti ainult sada ja see on ka motivatsioon varakult kohale tulla, sest üks jääb alati ilma,» naeris ta.

Võsa näitas, et tema kabinet asub teisel korrusel.

«Teate, ma olen 43-aastane ja mul pole elus kunagi olnud päris oma kabinetti. Aga siin ta on! Ilusad rohelised seinad,» kiitis ta.

«Vaade siit teise korruse aknast avaneb sisehoovile. Kusjuures, ma arvan, et mul on siin üks väiksemaid kabinette üldse. Ma nägin, et osad olid jube lahmakad. Aga mis siis, et pisike nagu rebaseurg ja pole erilist vaadet, ma näen siit Toompea väravat. Kes tööle tuleb, kes ära läheb varem, kui õigus oleks... Kuna mul on tutvusi meedias, siis ma arvan, et mulle spetsiaalselt sokutati see kabinet, sest mina näen siis esimesena, kui Toompead rünnatakse,» seletas Võsa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles