Kati Saara Vatmann väntsutas Kroonika peol tütart...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kati Saara Vatmann, endiste nimedega Vasar, Murutar ja Murdmaa, abiellus Kroonika seksikate peol Tarmo «Terminaator» Arumetsaga. Emme õnne oli Kati viiest lapsest tunnistamas ka pisitütar Maria Indira aka Minni.

Sel ajal, kui emme kella kümne ajal uue onuga paari pandi, istus neljane Minni koos onude-tädidega kohvilauas. Kui Kati ja Terminaator said abielutõotusega ühele poole ja sõrmused sõrme, läks lahti suur pulmatrill ja pulmatrall. Pruut ja peig vihtusid hoogsalt tantsu ning võtsid Minnigi kampa.

«Kati tütrekesest oli kahju, väntsutati teist seal tantsupõrandal hirmsasti,» imestas üks piduline. «Kas nii väikesed lapsed ei peaks sel ajal juba oma voodis olema?»

Pisike vapper leedi pidas Kroonika seksikate peol vapralt vastu kuni varaste hommikutundideni. Vahepeal kandsid  Minni eest andunult hoolt ka hõbekõri Boris Lehtlaan ja tema armas tütar Kristina. Koos söödi maitsvat Kroonika sünnipäevatorti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles