Pippa ja James Middleton said tunda sõprade reetlikkust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James ja Pippa Middleton
James ja Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Kate Middletoni, nüüdse Cambridge`i hertsoginna Catherine´i õde Pippa Middleton ja vend James Middleton said tunda oma sõprade reetlikkust.

Nimelt riputati Pippast ja Jamesist USAs internetti skandaalsed fotod, millel nad on peaaegu või täitsa alasti, kirjutab The Telegraph.

«Middletonide perekond on neist fotodest häiritud ning nad plaanivad astuda samme nende vastu, kes need fotod üles riputasid,» sõnas perekonna sõber.

Middletonide arvates müüsid Pippa ja Jamesi sõbrad need fotod üsna kenade summade eest fotoagentuuridele. Kuna autoriõigus on neil agentuuridel, siis plaanivadki Middletonid nende vastu võitlusse asuda.

«Need fotod võeti agentuuride lehekülgedelt üsna kiiresti maha. Mahavõtmise põhjustas see, et nad muutusid liiga populaarseks,» sõnas USA fotoagentuuri Zuma Press esindaja.

Ühel internetis olnud fotol on 27-aastast Pippat näha pidutsemas. Tal on seljas beež rinnahoidja ja miniseelik ning ta tantsib seal koos mehega, kes on vaid bokserites.

Pagarifirma juhina töötavat 23-aastast Jamesi on näha ühel fotol vaid aluspükstes, teisel aga täiesti alasti.

«James ja Pippa tunnevad, et neid on alandatud. Kus nemad pidid teadma, et kaaslased neid pildistasid,» sõnas sõber.

Michael ja Carole Middletoni sõnul on nad laste pärast mures.

«Tunneme end üsna haavatavana. Me ei ole kuulsused ega tahagi olla. Me ei soovi näha labasust. Oleme meie perekonna pärast mures – meil on kolm last, mitte ainult Catherine,» laususid vanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles