Trummar Borka: tarbisin koos bändiga liiga vähe alkoholi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändi Tanel Padar & The Sun trummar Borka.
Bändi Tanel Padar & The Sun trummar Borka. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Bändist The Sun hundipassi saanud trummar Boris «Borka» Hrebtukov avalikustas Facebookis, et ei lahkunud bändist omal soovil.

Borka kirjutab: «[Mänedžer ja bassimees Danel] Pandre kommenteeris seda nii, et peale raha ei huvita mind midagi, et laval ei mängi ma kogu oma hingest ja et ma ei osale bändi elus sajaprotsendiliselt.

Ma arvan, et igaüks, kes on kunagi juhtunud meie kontserdile, nägi mis laval toimuvat isegi. Iga jumala kord andsin mina sajaprotsendiliselt endast parima. Millegipärast kaldun arvama, et need minu sada protsenti olid vähemalt 85 protsenti kogu bändi energiast.

Ja kui mõned inimesed bändist ilmusid kontserdile täiesti mälus ja ei osanud laval olla, laulda ega pilli mängida, tegin mina veelgi rohkem tööd, et bänd kõlaks võimalikult hästi. Kui palju kordi oli nii, et laval polnud ükski mees minu ees absolutselt adekvaatne.

[---]

Väide, et ma olen ainult rahast huvitatud... Noh, palun vabandust, ma olen õpinud, harjutanud ja töötanud oma oskuse nimel aastaid, et teha seda, mida mulle meeldib ja sellega ka raha teenida. Kas see on vale? Mulle on väga kallis see, mida ma teen, ja ma tean enda hinda. Kas pidin mängima The Sunis tasuta?

[---]

Kõige suuremad erimeelsused olid vist selles, et ma tarbisin koos bändiga liiga vähe alkoholi, naersin liiga vähe Taneli naljade üle ja ei rääkinud seda, mida teised alati kuulda tahtsid. Selle eest ma vabandan südamest :)

Palun, ärge nüüd valesti aru saage. Ma ei kirjuta seda selleks, et kellelegi kätte maksta. Mille eest? Mul on kõik hästi. Ma kirjutan seda vaid sellepärast, et see on mul südamel ja ma pean sellest lahti saama, et ma saaks liikuda edasi, tagasi pööramata.

Olen ülitänulik kõigile neile, kes on jälginud mind minu eluteel, kes kunagi tulid autogrammi küsima või lihtsalt need, kellele pakkusin elamust trumme mängides. Teie toetus on minu jaoks ülitähtis.

Oma poolt ma tahan ka soovida The Sunile kõike parimat ja tahan lõpetada sõnadega, mis olid Taneli viimased sõnad mulle: «Ei noh... no bad feelings...».»

Borka täispikka postitust saad lugeda tema Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles