Staarjuuksur Pedaja avaldas oma suurima julgustüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Juuksur ja näitleja Lauri Pedaja on üldsusele tuntuks saanud mitmel rindel. Ta on mänginud filmides «Klass» , «Ohver» , osalenud «Tantsud Tähtedega» kolmanda hooaja saates  ning sellest aastast alates näitleb ta ka telesarjas «Ühikarotid» .

Lauri rääkis Buduaarile, et on väga riskialdis inimene ning läbikukkumisi ei karda. Tema suurim julgustükk siiani on juuksurikooli minek.



Lauri ütleb, et on väga riskialdis inimene ning tegeleb ka ekstreemspordiga. Ainult käsi küll ta murda enam ei tahaks. «Suuri hirme mul pole, aga ma ei tea, kas see on just foobia, kuid oma veri mulle eriti ei meeldi. Riskidest rääkides tegelen näiteks ekstreemspordiga ning see on väga tuus. Olen ise päris pikka aega rulluisku sõitnud ja sellega kõvasti ennast lõhki kukkunud ja luid murdnud. Loodetavasti see ei kordu,»  ütles ta.

Suurim julgustükk on Lauri elus otsus juuksuriametit õppida. «Kõige suurem julgustükk on olnud ehk juuksurikooli minek. Üldiselt ma ei löö uutele riskantsetele ja kohati utoopilistele pakkumistele käega. Usun, et kõik riskid tasuvad ennast ära, sest läbikukkumine on kohati isegi kasulikum ja parem,» arvas Pedaja. Lauril on ka kaks lauset, mis hästi tema maailmavaadet iseloomustavad: «Pigem elus kirkalt läbi põleda, kui ennast elust keskpäraselt läbi vedada (Voldemar Panso). Elada tuleb nii, et hauas oleks lutikatel ka midagi lutsutada (Gerda Kordemets).»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles