Põhjakeskuses tuleb ohutusteemaline perepäev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohutusalaseid perepäevi on Põhjakeskuses varemgi korraldatud.
Ohutusalaseid perepäevi on Põhjakeskuses varemgi korraldatud. Foto: Eva Klaas

 Laupäeval, 14. mail algusega kell 11 korraldab Lääne-Virumaa Traumanõukogu koostöös Ida-Eesti päästekeskusega ohutusteemalise perepäeva „Kaitse kodu”.

Perepäeva eesmärk on elanikke teavitada oma kodu, pere ja kogukonna turvalisemaks muutmise võimalustest ja vahenditest ning anda võimalusveeta üks tore päev koos perega.

Perepäeval Põhjakeskuses on esindatud ligi 20 organisatsiooni, kes tutvustavad oma tegevusi ning nõustavad ohutuse ja turvalisuse valdkonnas.  

Perepäev algab kell 10.30 esindatud organisatsioonide tehnika paraadiga Rakvere AQVA Hotel & Spa eest parkimisplatsilt Põhjakeskusesse, kus politsei, pääste- ja maanteeameti töötajate juhendamisel leidub huvitavaid tegevusi kogu perele.

Põhjakeskuse parklasse ülesseatud Rakvere skautide telklaagris korraldatakse erinevaid mänge.   Kavas on operatiivtehnika näitus, Viru Vangla ja politsei koerte demonstratsioonesinemine ning päeva lõpus ootab külalisi nn lõpulahing, kus saab vaadata ja hinnata politsei, kiirabi, päästjate, kaitseliidu ja demineerijate koostööd "ohtliku" kohvri likvideerimisel.  

Meeleolu loovad üritusel lauljad ja tantsijad Tamsalust. Peaesineja on TV3 saate „Eesti Talent” finalist, tantsutrupp „Terminatorz Family”. Külastajate vahel loositakse välja auhindu. Päeva juhib Ida-Eesti Päästekeskuse koordinatsiooniteenistuse juht Maido Nõlvak.   Üritust toetavad Eesti Haigekassa ja Põhjakeskus.  

Lääne-Viru Traumanõukogu korraldatav igakevadine traditsiooniline ohutuspäev toimub juba kuuendat korda.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles