Rootsi politsei leidis kummalistel asjaoludel kadunud naise surnukeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carolin Stenvall
Carolin Stenvall Foto: SCANPIX

Rootsi politsei leidis Põhja-Rootsist Jällivaarast üle kuu aja tagasi kummalistel asjaoludel kadunud naise surnukeha.

Politsei otsing oli võitlus ajaga, sest talv hakkas peale tungima ning kuritöö jälgi peitma, kirjutab The Local.

50-aastane mees tunnistas selle nädala esmaspäeval, et tappis Carolin Stenvalli, pani ta surnukeha autosse ning viis selle kõrvalisse kohta.

Mees arreteeriti kahtlustatuna mõrvas.

Mees sõnas esmasel ülekuulamisel, et ta ei mäleta, kuhu surnukeha peitis. Pärast mitmeid tunde kestnud ülekuulamist ta lõpuks murdus ja avaldas laiba asukoha.

Politsei leidis Stenvalli laiba mehe öeldud kohast.

Carolin Stenvall kadus 12. septembril  Jällivaaras. Soomes loodusgiidiks õppinud naine oli teel Jukkasjärve hotelli tööintervjuule.

Naine ei jõudnud sinna ja kadus kummaliselt. Ta auto leiti ühest telkimispaigast.

Mõrvari ja naise kohtumine telkimispaigas oli juhuslik, nad ei olnud varem teineteisega kohtunud. Kahtlusalune mees oli sinna prügi ära viskama tulnud.

Mees sõnas politseile, et tal tekkis naisega sõnavahetus.

Mehe sõnul lõppes riid sellega, et ta tõukas Carolin Stenvalli. Naine kukkus peaga vastu autot ning sai surmavalt vigastada. Mees tõstis naise elutu keha autosse ning viis minema.

Pärast tapmist võttis kaevanduses töötav mees haiguslehe.

Mees palus politseil oma naisele ja ka Carolin Stenvalli omastele teatada, et tapmine ei toimunud seksuaalsetel motiividel.

Pärast arreteerimist ja ülekuulamist püüdis tapja enesetappu teha. See ei õnnestunud ning ta toimetati haiglasse. Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles