Galerii: Ivo Nikkolo uue kollektsiooni esitlus Deja Vu`s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. aprillil esitles uude asukohta kolinud Lounge DejaVu üritustesarja Babulja raames oma suvekleitide kollektsiooni Põhjamaade Armaniks tituleeritud Eesti disainerbränd Ivo Nikkolo.

Populaarse üritustesarja küttis üles kaunis kuumavereline lauljanna Julia Kuusmets särtsakate tantsijannadega ja plaate keerutas DJ Maxim Milavanov. Külaliste seas olid, nagu Babuljale reegliks saanud, vaid kaunid pidulised nii Eesti, Vene kui muust rahvusest, kellel vastupandamatu tõmme slaavi kultuuri ja vene muusika vastu. Viina voolas ojadena ning pitsi ei sülitanud vaatamata rahvusele keegi.

Babulja raames toimunud moeesitluse stilistikat vürtsitasid lisaks brändi suvekollektsioonile ka moedisainer Ivo Nikkolo poolt loodud ainueksemplarid seelikute ja kleitide näol, mis olid kombineeritud nooruslike toppide ja aksessuaaridega. Värske bukett tõestas, et kõrgmood sobib iga naise garderoobi ning mitte ainult moelavadele!

Järgmine Babulja pidu toimub Lounge Deja Vu-s, Vana-Viru 8, juba 28.mail 2011

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles