Club Tallinn muutub reedeti naisteklubiks!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov Foto: Jelena Rudi

Club Tallinnas on nüüdsest reedeti programm eriliselt hõrk ja õrnemat sugu meelitav! Igal reedel kutsutakse kohale tõelised naistemagnetid, olgu selleks siis kodumaine kuulsus, tantsutrupp või üleilma staar. Õhtu soodusjook on klubi naispere poolt spetsiaalselt välja mõeldud eriti peen ja just põllekandjatele meelt mööda. Lisaks on reedeti naistele avatud kokteilibaar, kus oma ala profid pakuvad parimaid kokteile ka tasuta mekkimiseks. Loomulikult on reedestele üritustele oodatud ka meesterahvad, kes naistest lugu peavad.

Juba käesoleva nädala reedel saab klubis näha südametemurdjat Stig Rästa. Esimesel tunnil ootavad tõelised härrasmehed uksel, et aidata seljast üleriie ning pakkuda tasuta tervitusjooki. Lounge`is ootab naisi kõigi lemmik baarmen Henry, kelle käest võib naissugu ilusate sõnadega välja meelitada nii mõnegi tasuta kokteili. Peale südaööd võib aga baarist leida juba Stigi enda, kes naistele tasuta keelekastet pakub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles