Kaur Kenderi naine müüb oma luksuslikku Bentley`d

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulesepp Kaur Kenderi abikaasa Anastasia Kender müüb oma luksuslikku hõbehalli Bentley Continental GT`d. Hind 70 000.- eurot
Sulesepp Kaur Kenderi abikaasa Anastasia Kender müüb oma luksuslikku hõbehalli Bentley Continental GT`d. Hind 70 000.- eurot Foto: Auto24.ee

Sulesepp Kaur Kenderi abikaasa Anastasia Kender müüb portaalis Auto24.ee oma luksuslikku hõbehalli Bentley Continental GT`d. Hind 70 000.- eurot. 

Kaur Kender, keda viimasel ajal näeb ringi liikumas peamiselt vaid oma muusa, Rita Maastiku seltsis, ja tema ametlik abikaasa Anastasia aka Nastja on müüki pannud oma luksusauto Bentley Continental GT 412kW.

Tegu on aasta 2005 mudeliga, mille hinnaks 70 000.- eurot ehk vanas rahas 1 095 300.- eek`i. Auto on viimistletud seest kauni helehalli nahkpolstriga ja automaatkäigukastiga. Läbisõit 65 000 km. 

Juhul, kui luksusauto liisingusse võtta, tuleks kuumakseks vaid tühised 1520.- eurot ehk 23 783.- krooni. Vaata lisaks SIIT

Vaata ka pilte müügis olevast autost!


Anastasiat ja Kaur Kenderit tabas abielukriis möödunud aasta sügisel, kui mees hakkas peale pikemat pausi kirjutama uut raamatut «Comeback». Ühtlasi astus sulesepa ellu ka tumedatverd eesti kaunitar Rita Maastik, keda Kaur tutvustas, kui oma värsket muusat.

Anastasia pajatas toona, et suhtub kaasa järjekordsesse hüppesse, kui paratamatusesse. Nastja arvates on kõikidel meestel neljakümnendates keskeakriis.

Nastja kinnitas, et tema näol on tegu siiski tugeva isiksusega ning et ta on valmis elama üle kõike ja kõiki.

Anastasia oli toona ka veendunud, et ka seekordne lahusolek on vaid ajutine ning Kaur tuleb teda tagasi paluma, sest koos on elatud kümme aastat ning kolm ühist last ei ole naljaasi.

«Ma olen täiesti veendunud, et see juhtub, sest ma arvan, et need kümme aastat, mis me oleme koos elanud - seda ei saa kustutada,» teatas Nastja vapralt ka Kroonika veergudel.

Elu24 on jõudnud aga vihje, et Kaur on tõepoolest koju, naise ja laste juurde, hiljuti tagasi kolinud. Samas võib Kenderit näha siiski tihti käsikäes väljas liikumas koos muusa Ritaga. Paarikese üheks meelispaigaks on Radisson Blu Hotel Tallinna kesklinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles