Kaur Kenderi kuumad suudlused romantilises Kadriorus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kenderi kuumad suudlused Kadriorus koos Rita Maastikuga
Kaur Kenderi kuumad suudlused Kadriorus koos Rita Maastikuga Foto: Lugeja foto

Elu24 lugeja märkas kevadises Kadriorus ennastunustavalt suudlemas meie tuntud kirjanikku Kaur Kenderit ja tema muusat Rita Maastikku. 

Kevad on käes! Romantika õilmitseb! Armastus möllab! Kus siis veel kui mitte romantilises Kadriorus!

Ennastunustavalt suudlevaid Kaur Kenderit ja tema kallimat, Rita Maastikku võis näha möödunud nädalal suudlemas Kadrioru restorani ees.

«Paarike nõjatus Rita tumesinisele maasturile ja suudles ühtejutti pea kümme minutit,» pajatas üks pealtnägija. «See oli nii imearmas, et võimatu oli seda mitte tähele panna.»

Meie tuntud kirjaniku Kaur Kenderi (39) ja Saku Suurhalli projektijuhina töötava Rita Maastiku (35) armuleek lõi lõkkele möödunud aasta sügisel, mil Kaur kirjutas üle pika aja uut raamatut.

Oma raamatu «Comeback» pühendaski Kender just Rita Maastikule, nimetades viimast ka oma uueks muusaks. 

Kender ütles toona Rita kohta: «Loominguline koostöö Ritaga oli väga insipreeeriv ja ma olen alati valmis seda uuesti proovima.» Paarike lubas peagi üllitada ka koomiksiraamatu, kus peategelaseks just särtsaks Rita.

Kaur Kender on abielus Anastasia Kenderiga ning neil on kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles