Tarmo Arumets: Ei mingeid pulmi! Me oleme Katiga juba KAKS NÄDALAT LAHUS!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo "Terminaator" Arumets
Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: facebook.com

Kati Saara Vatmanni elu on nagu tõeline seebiooper. Kui seriaalis «Vaprad ja ilusad» liigub elu teosammul, siis Eestimaal Soonel toimuvad muutused silmapilgutusest kiiremini, vahendab Kroonika-online.
 

«Mina ja Kati abiellume? Mis jutt see on? Kes sellise lolli jutu nüüd välja on mõelnud?» üllatub Tarmo «Terminaator» Arumets Kroonika telefonikõne ja õnnesoovide peale.

«Et asja mitte keerulisemaks ajada, ütleme otse - ma ei ela Soonel juba paar nädalat. Minu ja Kati suhe sai otsa enne, kui see alata sai. Selle naise näol on tegu ääretult toreda ja põneva inimesega, kuid tema natuur on minu jaoks liiga kärsitu. Ma lihtsalt ei suutnud Kati mõtete ja tahtmistega sammu pidada. Ilmselt polnud ma NII Terminaator, kui ta minust ootas,» kõlab tema hääles kurbusenoot.

Jutud tema ja Kati abielust ei pea seega paika. «Esiteks ei sünni sellised otsused üleöö. Mõelge nüüd natuke ise ka - Kati alles lahutas ju! Inimene vajab nii suurte sammude tegemiseks aega. Me pole teismelised, kes esimeste emotsioonide ajel altari ette tormaks.  Nüüd, mil me enam ka koos pole, on sellised jutud ikka väga alusetud.»

Tarmo ei kinnita, et suhe Katiga sajaprotsendiliselt läbi on. «Ma vajan lihtsalt pisut aega. Vajan hingamisruumi ja rahu. Soone elu oli isegi minu, paljunäinud mehe jaoks, väga kirju ja metsik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles