Leemet: Raual on minu vastu mingi isiklik vimm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Leemet Onno
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Leemet Onno Foto: Jelena Rudi

Eesti otsib superstaari» finalist Leemet Onno tunnistab, et kohtunike arvamus tekitab temas ebameeldivustunnet.

«Ma arvan, et Raual on minu vastu mingi isiklik vimm ja selle põhjust ei oska ma tõesti kommenteerida. Rannap aga lihtsalt ei mõista mind ega saa kunagi aru, miks ma üldse laval olen,» usub saate «Eesti otsib superstaari» finalist Leemet Onno, kirjutab Õhtuleht.

Pühapäevases saates «Eesti otsib superstaari» jättis Leemet Onno esinemine kohtunikud täiesti külmaks. «Mulle väga meeldis... see valges kleidis tantsija!» jättis Mihkel Raud justkui üldse märkamata, et Leemet laval lõõritanud oli.

Ta lisas, et meie ees on siis nüüd see mees, kes ütles, et naissoost isikud kutsuvad teda tantsima. «See, mida ma sinust rääkida tahaksin, ei kannata eetrit! Sellepärast ma tahaksingi rõhutada, kui suurepärased on meie bänd ja taustalauljad,» seletas Raud.

«Kui aus olla, siis tekitas kohtunike arvamus minus ebameeldivustunnet. Ühesõnaga – ma pole lihtsalt nende maitse,» ütleb Leemet Onno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles