John Lennon külastas oma poega teispoolsusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Lennon
John Lennon Foto: AP / Scanpix

Julian Lennon oli šokeeritud hiljuti Austraalias filmivõtetel toimunud hämmastava juhtumise tõttu, mis toimus enam kui 25 aastat pärast seda, kui ta isa, John Lennon, New Yorgis tapeti.

44-aastane Julian, kes nõustus osalema ühe aborigeenisuguharu iidsel tseremoonial, jäi sõnatuks, kui talle ulatati hõimupealiku poolt valge sulg, kuna sellel sümbolil on tema jaoks ülisuur tähtsus, vahendab Femalefirst.

«See võib tunduda veider, aga see oli Juliani jaoks ootamatu ja emotsionaalne hetk. Ta oli täiesti sõnatu. Veidi enne oma surma oli John talle öelnud: «Kui minuga peaks midagi juhtuma, siis otsi valget sulge ja sa tead, et ma olen sinu jaoks olemas ja alati valvan su järele.»,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele Daily Express.

Lennoni poeg ei ole ainuke inimene, keda John pärast oma surma on külastanud. Ka kaasbiitel Sir Paul McCartney usub, et John ilmutas ennast ülejäänud bändiliikmetele valge paabulinnu kujul sel ajal, kui ansambel lindistas 1995.aastal singlist «Free as a Bird» («Vaba kui lind»).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles