3 viga, mida naised teevad, kui mees petab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole ja Cheryl Tweedy enne abiellumist
Ashley Cole ja Cheryl Tweedy enne abiellumist Foto: SCANPIX

Yahoo! Shine pani kirja kolm peamist viga, mida teevad naised, kui nad avastavad, et mees petab.

1. Hakkad teda jälitama

Kui naised kahtlustavad meest truudusetuses, suunduvad nad faktileidmismissioonile. Luuramine, helistamine, ülekuulamine... Naised kulutavad aega mõttetule jahile tõestamaks, mis on niigi ilmselge: suhe on tõsiselt katki.

Sul ei ole vaja tõestust mehe afäärist, et teada, et teie vahel miski ei toimi. Olgu ta truudusetu või olgu sina paranoiline - pole vaja asitõendeid, et miski peab muutuma. Meeleheitlik kinnisidee tabada teda petmiselt ei too oodatud meelerahu. See ajab sind lihtsalt hulluks.

2. Süüdistad teist naist

Jah, ta võib olla kurjuse kehastus, kuna ta varastas teise naise mehe, kuid asja iva pole selles. Tema pole sinule pühendunud, tema pole sulle truudust vandunud ega sind petnud. Ja kõige tähtsam - kui see poleks tema, oleks see keegi teine.

Inimesed petavad, sest nad on petjad. Mees ei peta sellepärast, et ta langes teise naise võrgutuse ohvriks. Ta ei peta ka sellepärast, et teine naine on sinust parem. Petjad petavad. Nad ei vaja afääri jaoks ahvatlust.

3. Üritad meest muuta, et teda hoida

Esiteks - viimane asi, mida sa tahad, on petjat enda juures hoida. Petmine on käitumismuster, mis ei kao hoolimata tema lubadustest ega muutustest, mida sina teed, lootuses tema tähelepanu hoida. Kui ta on sind petnud, on aeg edasi minna.

Teiseks - sina ei sundinud teda petma. Truudusetu mees pole sinu väärtuse peegeldus, vaid märk, et tal pole vastutustunnet püsivat suhet hoida. Tal puuduvad täiskasvanulikud toimetulekuoskused. Probleem on temas, mitte sinus.

Kuna sina ei põhjustanud mehe truudusetust, ei saa sina seda ka lõpetada. Sa ei saa enda juures midagi muuta, et üleaisalööjat lojaalseks muuta. Unusta mõtted, et kui sa oleksid saledam, ilusam või voodis pöörasem, oleks ta truu. Kui su mees petab, et mõtle ta sinule ei ühel ega teisel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles