5 põhjust, miks Williami ja Kate'i abielu kestma jääb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti prints William ja tema abikaasa Cambridge'i hertsoginna Kate poseerisid pärast laulatust Buckinghami palee troonisaalis
Briti prints William ja tema abikaasa Cambridge'i hertsoginna Kate poseerisid pärast laulatust Buckinghami palee troonisaalis Foto: SCANPIX

Pereterapeut Carin Goldsteini hinnangul ootab Briti prints Williamit ja hertsoginna Catherine'i ees pikk ja õnnelik abielu.

Goldstein, kellel on üle kümne aasta pikkune kogemus paaride abistamisel, avaldas Yahoo! Shine'i vahendusel viis põhjust, mis kuninglik paar kokku jääb.

1. Williami ja Kate'i liit on üheksa aasta pikkuse suhte tulemus. See algas ülikoolis sõprusena ning aastate jooksul on paari vahel tekkinud tõeline, intiimne side. Williami vanemad kurameerisid enne abiellumist vaid kuus kuud.

2. Mitmed artiklid teatasid ajal, mil William oli varajastes 20ndates, et ta juba teadis, et ei abiellu enne 28. eluaastat. Ta soovis oma tulevases kaasas täiesti kindel olla ja mitte isa jälgedes käia. Sellise täiskasvanuliku suhtumisega leidis ta usaldusväärse ja kindla elukaaslase. Lisaks aitas see tal Kate'iga luua koostööl põhineva suhte. Tiimidünaamikaga paaril on suurem tõenäosus ühisele tulevikule.

3. Erinevalt isast, otsustas William Kate'ile abieluettepaneku teha õigetel põhjustel. Charles tundis survet abielluda troonipärija-staatuse tõttu. Kuna Williamil seda vastutust veel ei ole, on põhjust arvata, et tema abielu alusels on side naisega, mitte kuninglik surve.

4. William ja Kate jagavad ühiseid väärtusi. Mitmetest väljaannetest on selgunud, et nad ei plaani elada tüüpilist kuninglikku elu ja soovivad oma igapäevast elu ise korraldada, sealhulgas heategevusi. Rasketel aegadel tuleb see kindlasti kasuks.

5. Abielu nõuab kannatust. Kate on juba maailmale näidanud, et ta on väga kannatlik naine. Üheksa aasta jooksul said neist sõbrad, nad käisid mitu aastat, läksid lahku, sest William ei soovinud abieluga kiirustada, jäid sõpradeks ning lõpuks soojendasid suhted üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles