Moegalerii: Stylechannelil sai näha Varkkit ja Jukocutet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 30.aprilli Stylechannelil sai näha klubis BonBon kahe uue brändi ühismoeshowd.
 


Esitleti rõivamärk Varkkit ja aksessuaaribränd Jukocutet. Mõlema kaubamärgi disainerid on koos töötanud Montoni brändi all.

Varkki on bränd, kes toob peenetundeliselt edevuse meie argipäeva.

Ta loob riietust sõltumatult ja loovalt mõtlevale inimesele, kes väärtustab iseennast ja aega.

Varkki on piiripunkt kõrg- ja massimoe vahel. Ta ühendab kunstniku ellusuhtumise ja ainulaadse loovuse suurtööstuse oskusteabega. Nii sünnib praktilise kantavuse ja piireületava disainerimõtte kooskõla.

Väikesetiraazilised kollektsioonid on tuntavalt disaineri käekirjaga, mida iseloomustab mäng detailide ja lõikekonstruktsioonidega. Igalt tootelt leiab üllatusliku “pipratera”—ootamatu voodrilahenduse, üllatuslikult paigutatud tasku, “eksinud” nööbi või mõne teise köitva vormivõtte.


Itaalias elava aksessuaaridisainer Julia Korovina  Jukocute kotid on toodetud 100% käsitööna, kasutades maailmakuulsat Itaalia nahatööstuse toodangut.

Väikesetiraažiline kollektsioon uueneb iga kuu. Jukocute kotid ei ole lihtsalt aksessuaarid.  Nad on säravad lisad stiilile ja uus värske välimus riidekapile.

Jukocute disaini tuumaks on naiselikkus, rikkalikkus, toretsus ja originaalne eristumine teisest. Julia miksib kottidesse kuumimad moetrendid udusest Milaanost ja kirevad värvid päikeselisest Roomast.

Kunagi Eesti Kunstiakadeemias moedisaini studeerinud disainer suundus  elama paar aastat tagasi Itaaliasse, õppis Roomas  IED – Moda Lab aksessuaari ja kingadisaini. Julia on edukalt üles astunud Supernooval ja samuti töötanud tuntud Eesti rõivaettevõtetes Maratis ja Montonis.



Laupäeval nähtud VARKKI ja JUKOCUTE  kollektsioonidega saab lähemalt tutvuda ja endale soetada LOUNGE MUSEUMIST (aadressil Vana-Viru 12) reedel, 6mail  kell 12-18.

Disainerid Jaana Varkki ja Julia Korovina on ise kohal, seega suurepärane võimalus saada häid stiilinõuandeid!

 

Laupäevase show lavastaja oli Alice Aleksandridi, showd ilmestas laulja ALISSA.

 

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles