Philippa Middleton kasvatas oma kuulsust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, ta abikaasa Cambridge`i hertsoginna Catherine,prints Harry ja  Philippa Middleton
Prints William, ta abikaasa Cambridge`i hertsoginna Catherine,prints Harry ja Philippa Middleton Foto: SCANPIX

Esimeseks reegliks on, et pruutneitsi ei tohi pruuti varju jätta, kuid kuningliku pruudi Kate Middletoni õde Philippa «Pippa» Middleton oli sellele üsna lähedal.

Middletonide õdedest noorem Pippa jäi samuti paljudele silma, kui ta oma kaunis valges pruutneitsikleidis Westminster Abbeys rahva ette ilmus, kirjutab news.com.au.

Pippa Middleton kandis üsna kitsast, kehajooni jälgivat kleiti. Selle tõttu sai ta keha, eriti aga istmik ülistuse osaliseks.

Facebookis avati talle lehekülg. Samuti kiideti teda moeblogis Fashionista.

Twitteris kirjutati: «David Beckhami kõrval on kõige sportlikum keha Pippa Middletonil».

Paljud avaldasid kadedust, et see naine nii hea välja näeb.

27-aastane Pippa Middleton tegeleb Londonis pidude korraldamisega. Alates 2007. aastast on ta olnud Briti tabloidide üks lemmikuid.

Aastaid enne Kate Middletoni kihlumist prints Williamiga, käisid õed tihti koos Londoni koorekihi üritustel.

2008. aastal nimetas väljaanne Tatler Pippa üheks Suurbritannia kenamaks naiseks, ta edestas näitlejannasid, modelle ja lauljaid.

Kate võis saada printsi, kuid Pippa tutvusringkonda kuuluvad samuti aadlikud.

Edinburghi ülikoolis õppides elas ta samas majas Northumberlandi hertsogi vanima poja George Percyga ning Roxburghe`i hertsogi teise poja Ted Innes-Kergiga.

Pippa varasemate meessõprade hulka kuuluvad Hongkongi kuulus pärija Jardine Paterson, Šoti aristokraat Billy More Nesbitt ning vääriskivide firma pärija Simon Youngman.

Naise praegune kallim on kriketisportlane Alex Loudon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles