Seksiakti pildistanud paari tõttu keelustati maalilisel Kreeka saarel kõik brittide pulmad (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti paari pulmafoto vihastas kreeklased välja
Briti paari pulmafoto vihastas kreeklased välja Foto: Carly Lunn / Facebook

Briti pruut postitas sotsiaalmeediasse Kreeka saarel tehtud siivutu pildi oma pulmadest, mis vihastas kohaliku kogukonna nii välja, et seal pandi keelu alla kõik brittide pulmad.

Carly Lunn abiellus maalilises St Pauli kabelis Rhodosel, kuid sellest polnud küllalt, vahendab The Sun. Carly avaldas sotsiaalmeedias pildi, millel ta põlvitab rebadel pükstega mehe ees ühemõtteliselt. 

Pilt vihastas kohalikke niivõrd, et piiskop Kyrillos keelas seal kõik välismaalaste pulmad.

Paar, kelle pilti on ohtralt jagatud üle maailma, väljendas hiljem kahetsust.

«Siin tehti sääsest elevant. Me lihtsalt teesklesime ja tegime pulli. Kreeklased on täielikult üle reageerinud. Me ei teinud midagi valesti, kuid kahetseme seda ja soovime, et poleks seda teinud,» ütles Matthew.

Briti paari pulmafoto vihastas kreeklased välja
Briti paari pulmafoto vihastas kreeklased välja Foto: Carly Lunn / Facebook

Paari ähvardavad aga arvukad kohtuhagid, sest Rhodos on briti noorpaaride hulgas väga populaarne ja nii mõnedki pidid oma plaanid ümber tegema.

«Ma kohtun advokaadiga ja uurin välja, kas nende vastu saaks mingi asja algatada. Nad on kõnts!» sajatas 32-aastane Daniel Gaynor, kelle pulmad kihlatu Mandy Jacksoniga on nüüd rikutud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles