Hertsoginna Catherine'i jõukas onu peksis tänaval oma naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Goldsmith
Gary Goldsmith Foto: Justin Tallis/PA Wire/PA Images/Scanpix

Cambridge'i hertsoginna Catherine'i onu Gary Goldsmith vahistati süüdistusel, et ta ründas tänaval oma abikaasat.

Ärimees, kelle varade väärtuseks arvatakse olevat 30 miljonit naela, on Carole Middletoni noorem poeg ning ta osales nii Kate'i kui Pippa pulmas, kirjutab Sunday Express.

Taksojuht väidab, et Gary lõi oma abikaasat Julie-Anni reede varahommikul oma kesk-Londoni kodu juures pärast seda, kui naine  oli süüdistanud teda kokaiini tarvitamises.

Taksojuht Daniel Shepherd ütles, et ta nägi intsidenti pealt siis, kui ta oli paari nende korteri juurde viinud pärast pidu privaatklubis. Taksojuhi sõnul pööras Goldsmith ümber ja «andis naisele vasakhaagi», misjärel «naine kukkus ja lõi vastu tänavat pea katki».

Sheperd kirjeldas: «Nad paistsid olevat tublisti alkoholi tarvitanud ja ilmselgelt ärritunud naine ütles: «Ma ei ole oma abikaasat nädal aega näinud ja sa lähed ja jätad mind üksi oma ärisemudega kokaiini tarvitama.» Naine ütles: «Kas sa pead mind lolliks?» Gary pistis röökima: «Sa oled räpane hoor!».»

Taksojuhi sõnul oli Gary ka tema vastu ebaviisakas: «Ta suurustas, kuidas ta kulutab päevas 100 naela taksosõitudele. Naine astus välja ja mees maksis sõidu eest. Naine üritas koduust avada, kui mees tema juurde läks ja tüli pihta hakkas. Naine andis talle kõrvakiilu, mispeale mees teda lõi. Hüppasin taksost välja ja ütlesin, et seda ei tohi teha. Naine hakkas nutma ja palus politseisse helistada.»

Kohale saabunud politsei vahistas Goldsmithi ja küsitles taksojuhti.

«See lõppes täieliku kaosega. Ma olen aidanud kinni võtta kuningliku pere liikme. Sada aastat tagasi oleks mul selle eest pea maha võetud,» märkis taksojuht.

Goldmani naine, kes sai löögi vastu silma, viidi kiirabiga haiglasse ja talle anti esmaabi. Westminsteri politsei kinnitas, et nad said väljakutse seoses koduvägivallaga kell 01:24 ööl vastu laupäeva. Kohapeal vahistati 52-aastane mees, kes viidi jaoskonda ülekuulamisele. Goldman sai kautsjoni vastu vabaks ja ta peab 31. oktoobril kohtus ütlusi andma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles