Jessica Alba: kolmas laps jääb mu viimaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 22:  Jessica Alba at the Los Angeles premiere of "Mechanic: Resurrection" at the ArcLight Hollywood on August 22, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Scott Kirkland/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field ***
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 22: Jessica Alba at the Los Angeles premiere of "Mechanic: Resurrection" at the ArcLight Hollywood on August 22, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Scott Kirkland/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Näitlejanna Jessica Alba on veendunud, et rohkem lapsi ta ei taha.

Alba ootab abikaasa Cash Warreniga kolmandat last ja kui talt küsiti, kas perre on planeeritud veel lapsi, puhkes näitlejanna naerma ja ütles: «See on viimane».

Jessica selgitas ta, kuidas ta suudab tööd ja pereelu ühildada.

«Minu arvates loeb kvaliteet, mida sa töösse annad ja kuidas sind tööl toidetakse ja mida sa koju tood. Samuti on oluline see, millest sa koju tulles lahti lase. Õnnelik töökeskkond teeb inimese õnnelikumaks ja lapsed tervemaks. Kui oled tööl õnnelik, oled õnnelik ka siis, kui pead töötama pikki tunde. Hea tuju kandub üle ka perekonnale,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles