Superstaarisaatest lahkus Imre Saarna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Imre Saarna
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Imre Saarna Foto: Jelena Rudi

Pühapäevasest saatest «Eesti otsib superstaari» lahkus televaatajate hääletuse tulemusel Imre Saarna. Alumises kolmikus olid ka Kevin Johannson ja Rosanna Lints.
 

Esinejad ja kohtunike kommentaarid

Teele Viira - Dead or Alive «You Spin Me Round (Like A Record)»

Mihkel Raud: Vau! Teele, sinu puhul võib rääkida igasugustest asjadest, aga täna räägin häälest. See on sul väga isikupärane ja sa suudad seda kasutada väga erinevate stiilide rakenduses.

Maarja-Liis Ilus: Mulle väga meeldib see, et sul tulevad erinevad stiilid välja. Selline tantsuline ja otse laulmine tuleb sul mängleva kergusega välja. Väga veenev!

Rein Rannap: Nõus Maarjaga. Kahjuks ei sobi disko mulle üldse. Täna pean ma vähe rääkima.

Imre Saarna - The Trammps «Disco Inferno»

Maarja: Väga võimas etteaste, olid oma elemendis. Energiat oli küllaga, aga kahju, et sind ennast oli vähe natuke.

Rein: Väga hea oli. Said oma liikumistrumpe hästi välja tuua. Ma arvan, et sellesse muusikasse ei saagi ennast panna, tegid väga hästi.

Mihkel: Ma arvan, et sellesse muusikasse saab ennast panna.

Rosanna Lints - Chaka Khan «I’m Every Woman»

Rein: Sa oled tubli nagu ikka. Mulle meeldis eriti see poeetiline sissejuhatus. Professionaalne esinemine, arvestades sinu tervislikku seisundit.

Mihkel: See sissejuhatus meeldis ka mulle. Mulle väga-väga meeldis sinu tänane esinemine. Stiilne.

Maarja: Rosanna, sa oled tõesti suurepärane, eriti arvestades sinu noorust. Mina ei teadnud sinu tõvest midagi ja poleks arvanudki.

Kevin Johannson - George Michael «Faith»

Mihkel: Sa olid valel ajal vales kohas. Sinu ees olid nii tugevad numbrid, mis tõstsid lati liiga kõrgele.

Maarja: Mulle meeldib alati, kui lugu tehakse enda omaks, ja seda sa tegid. George Michael on minu suur lemmik ja tänane esitus jäi sul kuidagi puiseks. Oleks tahtnud näha sind vabamana.

Rein: Nõus. Mul on puise asemel teine sõna - kohmakas.

Leemet Onno - Toto «Rosanna»

Maarja: Alguses oli kõik okei. Laulsid ja tuli ilus tantsija, aga siis hakkasid tulema ägedamad tantsijad, kuid sina jäid täpselt samasuguseks.

Rein: Mulle väga meeldis... see valges kleidis tantsija.

Mihkel: Meie ees on siis nüüd mees, kes ütles, et naissoost isikud kutsuvad teda tantsima. See, mida ma sinust rääkida tahaksin, ei kannata eetrit. Sellepärast ma tahaksin rõhutada, kui suurepärane on meie bänd ja taustalauljad.

Triin Niitoja - Irene Cara «Flashdance... What A Feeling»

Rein: Sus on palju jõudu ja energiat. Aga tead mis... veel rohkem oleks vaja!

Mihkel: Reinul on õigus. Sinu ruum on vaiksed, veidi hõredama orkestratsiooniga lood. Sellised paksud ja energilised lood, seal kipud kaduma.

Maarja: Tundud kuidagi kurvas meeleolus täna. Algus oli suurepärane, siis jäi puudu midagi. Ole ettevaatlik kõrgemate nootidega, need kipuvad sul väga teravaks minema.

Artjom Savitski - A-Ha «Take On Me»

Mihkel: Sa laulad väga hästi. Ei jäänud Martenile üldse alla. Meeldib, kuidas oskad laulda falsetiga, see on väga keeruline kunst.

Maarja: Võtsid sellise loo, mis näitab laulja hääleulatust. Tuli muusikaliselt väga hästi välja.

Rein: Vokaalselt pole mitte midagi ette heita.

Liis Lemsalu - Whitney Houston «I Wanna Dance With Somebody»

Maarja: Huvitav, et just sinu etteaste sattus kõige viimaseks. Ja see oli ainuke etteaste, mis tõi mulle kananaha ihule! Sulle sobib suurepäraselt see Ameerika stiil, kus saad oma häält näidata.

Rein: Oled minu silmis suure arengu läbi teinud. Mõjusid alguses väga arglikult, nüüd oled väga julge.

Mihkel: Fantastiline number, väga võimas! See x-faktor on sinus nii näha ja see on väga haruldane.

Liis Lemsalu esituses kõlab Whitney Houstoni hitt «I Wanna Dance With Somebody».  «Ma olen üpris kaua tahtnud seda laulu kusagil esitada ja nüüd avanes selleks ideaalne võimalus,» kommenteeris Liis. «Olen õnnelik, et seekord saab nii laulda kui tantsida. Usun, et tantsijad suudavad mulle laval anda veelgi rohkem positiivset energiat. Tantsimine mulle meeldib, see on tore viis ennast väljendada.»

Kevin Johannson tunnistab, et tolle aja muusikast ei teadnud ta eriti midagi, viimastel nädalatel on end aga interneti lõpututes avarustes selles vallas kõvasti harinud. Kevin laulab George Michaeli lugu «Faith».

«Seda laulu teadsin tegelikult juba ammu. Pühapäeval kardan kõige rohkem, et sammud võivad sassi minna. Ega ma väga tantsida oska, vahel mõnel peol kui mängib hea muusika, siis ikka liigutan. Aga seda ei saa vist tantsimiseks nimetada, see on rohkem nagu ühe koha peal liigutamine,» jutustas Kevin.

Pühapäeva õhtul on taas üks, kõige vähem televaatajate hääli kogunud finalist sunnitud saatest lahkuma. Oma lemmiku poolt saab aga helistada terve saate vältel, kõnehind on 65 senti ning igal lauljal on oma telefoninumber, mis püsib muutumatuna saatest-saatesse.

«Eesti otsib superstaari »on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles