Reno Hekkonens Malaisia lukshotelli läbupeost: per**es värk tõesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 järelpidu  baar-restoranis Chicago, Reno Hekkonens
Eesti Muusikaauhinnad 2016 järelpidu baar-restoranis Chicago, Reno Hekkonens Foto: Viktor Burkivski

Eesti äridelegatsioon, kes külastas Malaisiat, sattus  ahistamisskandaali. Endine peaminister ja tänane riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ning Eesti äridelegatsioon, kes külastas 18.-27. septembril Malaisiat ja Singapuri, korraldasid 21. septembril Malaisias peo, kust ei puudunud ei ahistmised ega basseini lükkamised. Suhtekorraldaja Reno Hekkonensil on vallatu peo kohta oma arvamus:

«Oot misasja? Basseinipeol kukkus üks pidulistest basseini. Selle ümber on jutt vä? Oi kurja, no persses värk tõesti. Kuulutame sõjaolukorra, väed sisse, komandanditund,» kirjutab Hekkonens Facebookis ja lisab: «Puhake nüüd jalga, pühapäeval saab kõik läbi.»

Tundub, et Hekkonens «vallatut» üritust suure kella külge ei pane. 

Eesti äridelegatsiooni skandaalse Malaisia peo üks võtmesündmusi oli kahtlemata ühe naisterahva kukkumine või lükkamine baari basseini. Mida on juhtumi kohta öelda süüdlasel endal, kes nüüd karistuseks aastaks EASi välisdelegatsioonidest välja arvatud?

Juhtum tõi kaasa selle, et EAS eemaldas kohe süüdlase delegatsiooni liikmete hulgast ning välistas tema osalemise tulevastes delegatsioonides järgmise aasta jooksul. Naise vettelükkamist on kinnitanud mitu sündmuskohal viibinut.

LOE LISAKS: Malaisia basseinistseeni süüdlase seletuskiri: see oli õnnetus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles