Instagrami staar paljastas bikiinifitnessi tumedama poole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chessie King
Chessie King Foto: Instagram

Chessie King proovis fitnessivõistluse omal nahal järele ning tema sõnul oli sellel tema vaimsele heaolule ränk mõju, kirjutab The Independent.

«Minu jaoks oli see nagu teaduskatse, et kuidas suudan oma keha muuta. Õppisin väga palju treenimise ja toitumise kohta,» ütles 24-aastane Chessie.

Chessie plaanis noortele tüdrukutele näidata, et oma keha on võimalik muuta õige toitumise ja treeninguga. Naise kavatsused said aga tagasilöögi, kui ta mõistis, et tema režiim muutus kinnisideeliseks ning ta sattus trennist ja õigest toitumisest sõltuvusse.

Chessie avastas, et võistluste lava taga kannatasid paljud tüdrukud ränga kurnatuse käes, kuna nad järgisid väga ranget dieet.

«Kellelgi neist polnud üldse enegiat. Kõik nad jõid dehüdreerimiseks punast veini. Nad olid väga kurnatud ja neid oli kurb vaadata. Tegemist on nii mõnegi inimese elustiiliga, kuid see pole tervislik,» arvas Chessie.

Chessie ei jõudnud võistlusel esikolmikusse ja talle öeldi, et tal on liiga palju «veekaalu». Naise sõnul oli tal veelgi raskem pärast võistlust, sest ta hakkas liigselt sööma.

«Ma ei suutnud ära oodata, mil saan kinni pista kotitäie valget šokolaadi. Sõin korraga ära terve perepaki! Pidin taas õppima end kontrollima,» seletas Chessie.

Chessie sõnul kulus tal poolteist aastat, et trenni ja toiduga taas tervislik suhe saavutada.

What's more important to you, looking good or feeling good? The majority of us, boys & gals, have been through periods where all we want to do is look good but it takes over & we lose the want to feel good There's a huge difference between choosing when you want to workout & being so obsessed you don't even have the choice. Back in the left photo I had lost my sense of control & working out/counting every calorie took over my life. I was addicted to not just looking the leanest I could but I was obsessed with the gym, I spent way too much time there & it took priority over things it shouldn't of. The right photo was taken last week, after not stepping foot in a gym for 16 days (because of a kidney infection). I'm now at a shape that's healthier for me. Not only has my body changed but my mindset has shifted so so much, even after one day off/a rest day I was so desperate to go back to training it felt like an unhealthy addiction. Now, I walk out of the gym feeling fulfilled, strong & energised compared to the exhausted & sore me on the left. I am so glad I did a bikini competition because it really did educate me & I learnt so much about my body but I would choose happiness over 11% body fat ANYDAY So, next time you're working out, think to yourself, am I doing this just to look good or to feel good too?

A post shared by C H E S S I E K I N G (@chessiekingg) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles