Eesti allmaailma liidrite naised ja armukesed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Maran
Kätlin Maran Foto: Maksim Toome

Vähesed allmaailma kuuluvate meeste naised on avaliku silma all, sest 90ndad on möödas ning uhketel pidudel enam kuritegelikus maailmas töötavad mehed oma kaunitare näitamas ei käi. 

Kauaaegset Urmas Sõõrumaa elukaaslast Kätlin Maranit, kes noorena lõi lained missinduses ja erootikafilmides, nimetas 2000ndate alguses Eesti Päevaleht «allilma rändkarikaks». Ta oli suhtes nii toonase Eesti allmaailma juhi Kalev Kurega kui ka hiljem Meelis Laoga. 

Reklaamides üles astumine pole võõras ka Kätlin Maran`ile endale. 14-aastane Kätlin Maran
Reklaamides üles astumine pole võõras ka Kätlin Maran`ile endale. 14-aastane Kätlin Maran Foto: Eesti Ekspress

6. juulil 1988 abiellus Kalev Kurg, kelle Harju Prokuratuur oli vahepeal vahi alla võtnud, Kätlin Maraniga. Laulatus toimus vanglas. Abielu lahutati juba 1990. aasta veebruaris. Kätlin sai endale mitmeid aastaid külhe jäänud hüüdnime Kure Kätlin.

LOE LISAKS: Allmaailma liidri Kalev Kure tütar meenutab isa surma: sain uudisest teada järgmine hommik

Hiljem olid suhtes Kätlin Maran ja Meelis Lao, kelle suhe lõppes 2000. aastal sellega, et Meelis Lao läks tagasi oma endise abikaasa Ave ja poeg Rolandi juurde, sest neil olevat Kätliniga olnud erinevad arusaamad perekonnast. 

Heti Tulve
Heti Tulve Foto: Scanpix / Õhtuleht / Stanislav Moshkov

Meelis Laole on end alati meeldinud ümbritseda kenadest naistest. Ta on avalikkusele teadaolevalt koos olnud ka Eda-Ines Ettiga, Heti Tulvega. 

LOE LISAKS: Pimestav silmailu ehk skandaalse Meelis Lao kuulsad pruudid läbi aegade

Kuigi Lao naudib kaunitaride seltskonda. Kuid nagu paljudest maffiafilmidestki näha, on bossil küll alati sõbrannasid, kuid laste ema on üks ja kindel.

Oma kahe poja ema Avega oli Meelis aastaid abielus, kuid mõni aeg tagasi läksid nende eluteed lahku. Hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Hetiga, nende teine laps.

Lauljatari Eda Ines Etti ja ärimehe meelis Lao väike romanss leidis aset aastal 2004. Paarike nautis lembehetki nii küünlavalgel restoranides kui öölokaalides.

Meelis Lao praegune elukaaslane on kaunis modell Sirly Tillmann. Koos ollakse ligi 12 aastat.

Sirly on kunagises intervjuus lausunud, et neil on Meelisega ideaalne suhe:«Kahe inimese koosolemine põhineb nende vabal tahtel, seda ei pea alati kinnitama abiellumise ja lastega. Meil on rahulik elu. Ma pole enam 16, et vajaksin tugevat meest, kelle kõrval lihtsalt särada. Ma saan ka ise väga hästi hakkama.»

Mait Metsamaa

1999. aastal tapetud ärimees ja allmaailma tegelane Mait Metsamaa oli abielus kaks korda. Ametliku kaasa Anega, tutvus ta 1994. aastal.

Ane Metsamaa on lõpetanud balletikooli ja tantsinud Estonia ning Vanemuise truppides, tema lavakarjäär tipnes Tallinna varieteedes. Hiljem õppis Ane majandustehnikumis ja pedagoogikaülikoolis. Abielust Anega on sündinud tütar Melody-Mai ja poeg Mattias-Mait. Pojal on kaheksa ristivanemat, üks neist Liina Orlova, Melody-Mai ristiema on Vilja Savisaar.

Enne Anet oli Metsamaa kümme aastat abielus Viive Metsamaaga. Abielust Viivega on Metsamaal poeg Andreas, kes on täna ametlikult abielus Kristel Mardisooga. 

Kristel Mardisoo sellekevadist Marmara Sterlingi pruudiehete kollektsiooni kandmas.
Kristel Mardisoo sellekevadist Marmara Sterlingi pruudiehete kollektsiooni kandmas. Foto: Marmara Sterling / Instagram

Naistemehena tuntud Mait ei varjanud sõprade ees, et tema esimene abielu Viivega purunes just arvutute kõrvalehüpete tõttu. Enne oma mõrva kurameeris Metsamaa Kadi Viljakuga.

Kadi Viljak
Kadi Viljak Foto: Elu24

Irina Šapovalova, kes oli tänavuse rikaste TOPis 416. kohal oma 8,4 miljonilise vara väärtusega, on aga naine Viktor Šapovalovile, keda peeti 1990ndatel üheks kunagise Permi allilmarühmituse liidriks ajal, kui Linnuvabriku grupeering 1993. aasta suvel Tallinnas Vabaduse väljakul pommirünnaku korraldas.

2002. aastal teatas endine profijalgrattur, nüüdne ärimees Oleg Ljadov, et lahutab oma Saku Õlletehase juhi Cardo Remmeli tütrest Kristina Ljadovast.

Restoarn AL Bastione avas moeka noodiga suvehooaja.Modell Alexandra Elizabeth Ljadov koos emaga
Restoarn AL Bastione avas moeka noodiga suvehooaja.Modell Alexandra Elizabeth Ljadov koos emaga Foto: Maksim Toome

Pingetest Ljadovite abielus räägiti kuluaarides juba aasta enne seda. Siis märkasid tähelepanelikud naabrid Meriväljal, kus asub Ljadovite eramu, et maja ette sõitsid koorma-autod, mis kuue tunni jooksul kraami tuugalt täis laaditi. Pärast maja tühjendamist sõitis ära ka perenaine Kristina koos tütre Alexandra Elizabethiga. 

Siis põhjendas paar, et Merivälja residentsis käib remont ning Kristina elab koos lapsega suvisel ajal Pärnu majas. Sealses rannarajoonis asus siis Ljadovitele ja Cardo Remmelile kahasse kuuluv villa, mis nüüdseks on ainult Remmelite pere käsutada.

Kristinal on abielust Oleg Ljadoviga kasvamas modellina maailmas laineid lööv tütar Alexandra Elizabeth. Kristina Ljudoval sündis 2008. aastal uus laps loohesurfar Rauno Pikkoriga. 

17-aastane Alexandra Elizabeth Ljadov ja Vicotria Beckham
17-aastane Alexandra Elizabeth Ljadov ja Vicotria Beckham Foto: Elle Magazine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles