Kas teadsid? 5 toredat fakti sünnipäevalaps Tõnis Niinemetsa kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets
Tõnis Niinemets Foto: Mihkel Uba

Täna tähistab oma sünnipäeva endine vabakutseline näitleja ja koomik Tõnis Niinemets. Kes aga veel ei tea talendika noormehe põnevaid eluseiku, siis toome teieni need parimad palad.

1. Tõnis Niinemetsa vanem vend Mihkel Niinemets on samuti teatriinimene: Mihkel toimetab NUKU teatris dekoratsioonimeistrina alates 2017. aasta märtsist.

Tõnis Niinemets
Tõnis Niinemets Foto: Andres Haabu

2. Niinemetsa tähelend sai alguse 2005. aastal: 17-aastasena võitis Tõnis Liivi Muuseumi korraldatud koolinoorte etlusvõistluse.

Uue Maailma Festival kubises kuulsustest.Näitleja Tõnis Niinemets perega
Uue Maailma Festival kubises kuulsustest.Näitleja Tõnis Niinemets perega Foto: paparatso

3. Tõnis soetas koos koreograafist abikaasa Liis Ilula-Niinemetsaga (30) elamise kortermajja Kalamaja ja Pelgulinna piiril Rohu kvartalis. Peale uue elamise sai koomik endale naabrimeheks laulja Karl-Erik Taukari. 

Kroonika Meelelahutusauhinnad 2017 / Tõnis Niinemets
Kroonika Meelelahutusauhinnad 2017 / Tõnis Niinemets Foto: Harry Tiits

4. Aastal 2016 valiti Tõnis Niinemets Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel parimaks teleseriaali näitlejaks ja aasta meelelahutajaks.
5. Kahe lapse isa on ühes oma intervjuus ajalehele Eesti Päevaleht öelnud: «Kõik isad peaksid vähemalt nädala väikeste lastega kodus olema, siis saaksid nad aru, et see on kontimurdev ülesanne.»

Uue Maailma Festival kubises kuulsustest.Näitleja Tõnis Niinemets perega
Uue Maailma Festival kubises kuulsustest.Näitleja Tõnis Niinemets perega Foto: paparatso
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles