Heidy Purga läks elukaaslasest lahku

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga ja Vaiko Eplik - Aastahitt 2006 auhinnagalat juhtimas
Heidy Purga ja Vaiko Eplik - Aastahitt 2006 auhinnagalat juhtimas Foto: Liis Treimann
Elu24 on saanud viimaste kuude jooksul mitmeid vihjeid selle kohta, et R2 peatoimetaja ja Juhan Paadami asemel hiljuti Eesti eurolaulu meeskonna uueks juhiks valitud Heidy Purga (33) on lahku läinud oma elukaaslasest Bert Prikenfeldist aka DJ Critikalist (29).

«Critikali on tõesti viimasel ajal ööklubides üksi ringi liikumas nähtud. Isegi siis, kui ta ei mängi dj puldis,» pajatab üks paari lähedastest tuttavatest ning lisab, et temale teadaolevalt on Critikal lähiajal välja kolimas juba ka paari ühisest kodust.

«Purga ja Critikal on ilmselt juba ammu lahku kasvanud, palju te neid üldse käsikäes avalikkuse ees näinud olete,» kinnitab paari võimalikku lahkuminekut ka üks teine paarikese ühine anonüümseks jääda sooviv tuttav.

Purga sõprade sõnul on paar koos olnud väga pikalt. «Kui ma ei eksi, siis oli Bert suisa 16-17 aastane, kui ta Heidyga käima hakkas. Nad on kindlasti juba üle kümne aasta koos olnud.»

Üheks võimalikuks lahkumineku põhjuseks peavad paljud ka Purga suurt töökoormust. «Heidy ronib mööda karjääriredelit vaikselt ülespoole, aga Critikal on jäänud praktiliselt sinna, kust ta kunagi alustas,» arvab üks teine paarikese hea sõber.

Tegelikult on DJ Critikal üks staažikamatest hiphop DJdest Eestis. Ta toodab muusikat ning teeb ka hiphop saadet R2s. DJ Critikal on olnud tegev sellistes muusikakollektiivides nagu A-Rühm, S.I.N. & Critikal, Holmes, True Headz.

Critikal vastutab ka ühe kolmandiku Hu? albumi eest, mis on tehtud koos Hannaliisa Uusmaa, Leslie Da Bassi, Chalice’i, Sten Šeripovi ja Liisi Ojamaaga.

Critikal on tunnistanud ühes aastataguses intervjuus Cosmole, et tema hobiks on töö ja tööks hobi ning et muu jaoks tal eriti aega üle ei jäävatki.

Heidy Purga on lõpetanud Concordia Ülikooli meediateaduskonna, ta on R2 peatoimetaja, teeb R2s muusikasaateid, keerutab vahel klubides DJ Critikali eeskujul plaate, on olnud saate «Eesti otsib superstaari» kohtunik ning vahetas hiljuti välja euorotaat Juhan Paadami.

Sellega seoses lõpetas ta ka saate «Eurolaul» tootmise ning toob selle asemele saate «Eesti Laul 2009», mille produtsent ta ühtlasi ka on.

«Me ei ole Bertiga ainus paar, kes eraldi väljas käib,» kommenteeris lahkumineku uudist Heidy Purga.

«Täna hommikul tulin ma näiteks küll veel meie ühisest kodust välja,» lisas ta ning ütles et kuulujutud nende lahkuminekust ei vasta tõele. «Ühesõnaga, ma ei kinnita seda, et olen elukaaslasest lahku läinud.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles